24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μήπως η μπαταρία της συσκευής σας εξαντλείται πιο γρήγορα στο iOS 11; Δεν είστε ο μόνος!

    Αν πραγματοποιήσατε την αναβάθμιση σε iOS 11, λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του λειτουργικού, υπάρχει πιθανότητα να έχετε διαπιστώσει μια πιο γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας. Τα ευχάριστα νέα, είναι ότι δεν είστε ο μόνος. Η εταιρεία ασφαλείας Wandera ανακάλυψε ότι οι χρήστες iPhone και iPad συσκευών που πραγματοποίησαν την αναβάθμιση σε iOS 11 διαπίστωσαν ότι η μπαταρία τους εξαντλούνταν δυο φορές πιο γρήγορα σε σχέση με το iOS 10.

    ios-11-

    Σε μια προσπάθεια να βγάλει κάποιο συμπέρασμα όσον αφορά την επίδραση του νέου λειτουργικού στις συσκευές, η Wandera εξέτασε 50.000 συσκευές κατόχων που έκαναν μέτρια ως «βαριά» χρήση του iPhone και iPad τους στο δίκτυό της και τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγει είναι άκρως ενδιαφέροντα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η Wandera, ο μέσος χρόνος που απαιτείται για μια συσκευή με iOS 10 να φθάσει από το 100% στο 0% είναι 240 λεπτά.

    Ο αντίστοιχος χρόνος για το iOS 11 είναι μόλις 96 λεπτά. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυσάρεστη εξέλιξη, ιδίως για εκείνους που χρησιμοποιούν μια παλαιότερη Apple συσκευή και η μπαταρία έχει αποδυναμωθεί στο πέρασμα του χρόνου. Βέβαια, ίσως η κατάσταση βελτιωθεί με τα iPhone 8 και 8 Plus που αναμένονται σύντομα, όπως και με το iPhone X.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles