13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Mjolnir: Το πανίσχυρο όπλο του Thor έγινε Xbox Series X

    Η Microsoft έχει παρουσιάσει κατά καιρούς αρκετές special editions για τις κονσόλες Xbox Series X και S. Στο παρελθόν είδαμε συλλεκτικές εκδόσεις εμπνευσμένες από τον Μπομπ Σφουγγαράκι, τα Χελωνονιτζάκια, το Sonic και fancy fashion brands, όπως η Gucci.

    Ακόμα μια κονσόλα έρχεται τώρα να προστεθεί στην κατηγορία, η οποία συνδέεται με την επερχόμενη ταινία Thor: Love and Thunder.

    Αυτή η special edition του Xbox Series X έχει σχεδιαστεί με βάση το Mjolnir, το πανίσχυρο όπλο που είναι συνώνυμο με το θεό του κεραυνού. Το Xbox μοιάζει σαν τσεκούρι, το οποίο συνοδεύεται από ένα εφέ ώστε να μοιάζει ραγισμένο. Υπάρχει επίσης μια λαβή στο πλάι. Όπως συνέβαινε και με τις προηγούμενες συλλεκτικές κονσόλες, η Microsoft χαρίζει την κονσόλα Mjolnir Series X και έχει δημοσιεύσει ήδη στα social τη διαδικασία που πρέπει κάποιος να ακολουθήσει προκειμένου να την αποκτήσει.

    Δείτε στη συνέχεια τι πρέπει να κάνετε!

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Robin αποκαλύπτεται στο νέο trailer του Gotham Knights (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles