18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Mobile Days Athens. Workshop με τα Huawei P20 series!

    Mobile Days workshop με τα Huawei P20 Series! Οι νέες κορυφαίες προτάσεις της Huawei αποκαλύπτονται στο event του Myphone.gr στην Αθήνα, στο οποίο θα δώσουμε το “παρών” την επόμενη Τετάρτη 25 Απριλίου.

    70496_1523893816-full

    Φυσικά, οι μεγάλοι “πρωταγωνιστές” του event θα είναι τα Huawei P20 Pro, P20 και P20 Lite, μαζί με όλους εσάς που θα έχετε τη δυνατότητα να τα δείτε από κοντά, να παίξετε μαζί τους, να διαπιστώσετε τις φωτογραφικές τους (και μη…) δυνατότητες με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της Huawei, αλλά και του staff του Myphone.gr και του DigitalLife.gr, που θα βρίσκονται εκεί!

    Στο Hard Rock Cafe Athens, στο Μοναστηράκι (Αδριανού 52), την Τετάρτη 25 Απριλίου, από τις 17.00 μέχρι τις 20.00, θα απολαύσετε δωρεάν καφέ και αναψυκτικά αλλά και τον πεντανόστιμο μπουφέ του, ενώ ανταλάσσετε απόψεις για τις νέες ναυαρχίδες της Huawei με την παρέα σας και τα υπόλοιπα μέλη του forum.

    Και το καλύτερο; Στην εκδήλωση θα γίνει κλήρωση με δώρο ένα ολοκαίνουργιο Huawei P20 αλλά και πολλά άλλα Huawei gadgets όπως powerbanks, smartbands και selfie sticks! Αρκεί να είστε εκεί στην ώρα σας και θα λάβετε όλοι από ένα τυχερό λαχνό!

    Για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφθείτε το σχετικό θέμα στο myphone.gr, στείλτε ένα email στο [email protected] με θέμα “Huawei Workshop” (αναφέροντας και τον αριθμό των ατόμων), ενώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό event στο Facebook.

    Huawei Workshop με τα P20 series στο Hard Rock Cafe Athens! Be there!

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles