15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Mobvoi: παρουσίασε το Ticwatch 2 και το Ticwear 4.0 OS

    Η Mobvoi είναι μια κινέζικη εταιρία, που μάλλον πολλοί από εσάς δεν θα έχετε ξανακούσει. Παρόλα αυτά, στη Κίνα είναι πολύ γνωστή, καθώς είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες που ασχολείται με την τεχνητή νοημοσύνη, ενώ τελευταία ανακατεύεται και με άλλου είδους τεχνολογία. Η Mobvoi αποκάλυψε στον κόσμο το πρώτο της smartwatch τον περασμένο Οκτώβρη με το όνομα Mobvoi Ticwatch. Πριν από λίγες μέρες, η εταιρία αποκάλυψε τα νέα της προϊόντα.

    sdff

    Ανάμεσα σε αυτά είναι το 2ης γενιάς smartwatch, το Mobvoi Ticwatch 2 και το Ticpay, η δικιά τους υπηρεσία πληρωμών. Το Ticwatch 2 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, ενώ μοιάζει πολύ με τον προκάτοχο του. Το smartwatch φέρει λειτουργικό της ίδιας εταιρίας, το Ticwear 4.0, το οποίο περιλαμβάνει αυτό που αποκαλεί η εταιρία «Cubic UI». Το smartwatch υποστηρίζει τις φωνητικές εντολές και το Text-to-Speech (TTS), μπορεί δηλαδή να σου πει τον καιρό ή να μεταφράσει σε διάφορες γλώσσες, κ.α. Ένα ακόμα στοιχείο του λειτουργικού είναι ότι παρέχει πρόσβαση στο Mobvoi Store, που περιλαμβάνει πολλές εφαρμογές για κατέβασμα.

    scv

    Το Ticwatch 2 έχει οθόνη AMOLED 1,4 ιντσών, υποδοχή για κάρτα SIM, ενώ υποστηρίζει σύνδεση 3G και GPS. Έχει επίσης αισθητήρα καρδιακού παλμού, ενώ το πιο εντυπωσιακό του χαρακτηριστικό είναι ότι στο πλάι έχει το Tickle, ένα πατενταρισμένο λουράκι που σου επιτρέπει να ελέγχεις το smartwatch χωρίς να ακουμπάς την οθόνη του. Η Mobvoi επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση του smartwatch, την οποία ονομάζει «TiCharge»

    Η υπηρεσία πληρωμών της Mobvoi, το Ticpay, λειτουργεί μόνο στη Κίνα, ενώ πρόκειται να την επεκτείνουν και σε άλλες χώρες σύντομα. Το Ticwatch 2 μάλλον θα κοστίζει 200 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles