21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Μοίραζαν στην Κύπρο παράνομα το σήμα Συνδρομητικών Τηλεοπτικών Καναλιών: Συνελήφθηκαν τρία άτομα και τέθηκαν υπό κράτηση

    illegal tv

    Υπόθεση που αφορά παράνομο διαμοιρασμό σήματος συνδρομητικών καναλιών, παράνομη κατοχή κεντρικών εξυπηρετητών σέρβερ που διαμοιράζουν παράνομα σήμα συνδρομητικών τηλεοπτικών καναλιών διερευνά η Αστυνομία Κύπρου, έπειτα από ταυτόχρονη επιχείρηση που έγινε χθες στην Κύπρο και σε τρεις άλλες χώρες, Κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας που έφτασε στην αστυνομία και συντονισμό με την Europol, μέλη της Αστυνομίας Κύπρου, με τη συμμετοχή μελών της κινητής μονάδας (Mobile Office) της Europol, διενήργησαν χθες συνολικά εννέα έρευνες σε τρεις επαρχίες στην Κύπρο. Στις άλλες τρεις χώρες έγιναν επίσης εννέα συνολικά έρευνες. Κατά την διάρκεια των ερευνών ανευρέθηκε και κατασχέθηκε σημαντικός αριθμός τεκμηρίων που σχετίζονται με τη διερευνώμενη αυτή υπόθεση. Τέθηκαν υπό κράτηση τρία πρόσωπα ηλικίας 44, 43 και 53 χρόνων, που συνελήφθηκαν κατά τη χθεσινή επιχείρηση στην Κύπρο. Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ Λεμεσού και το ΤΑΕ Λάρνακας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles