20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Μοναδικά δώρα για ξεχωριστούς ανθρώπους μόνο στα Public

    Κάθε Χριστούγεννα τα δώρα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού πρόκειται για μια κίνηση που μας επιτρέπει να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και να δείξουμε το ενδιαφέρον μας στα πρόσωπα που αγαπάμε. Βιβλία, παιχνίδια, είδη τεχνολογίας αποτελούν δημοφιλείς κατηγορίες από τις οποίες μπορούμε να επιλέξουμε το κατάλληλο δώρο και να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά με τους σημαντικούς για μας ανθρώπους αυτές τις γιορτές. Σημασία δεν έχει η αξία, αλλά το νοιάξιμο που εκφράζεται και οι στιγμές που μοιραζόμαστε με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους μας. Χαρά, ευτυχία, αγάπη, συγκίνηση, όρεξη για ζωή, είναι δεκάδες τα συναισθήματα που μπορεί να πυροδοτήσει ένα απλό δώρο. Γι’ αυτό κι εσύ, για τις χριστουγεννιάτικές σου αγορές πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον που καταλαβαίνει τη “μαγεία” που κρύβεται πίσω από μια απλή χειρονομία. Όταν γίνεται λόγος για χριστουγεννιάτικα δώρα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Public.

    Πάνω από 1.000.000 δώρα Χριστουγέννων σε περιμένουν στο μαγικό κόσμο των Public!

    Τα Public είναι μια εταιρεία που σου προσφέρει όλο το χρόνο αυτό που χρειάζεσαι, τα Χριστούγεννα όμως η αγοραστική εμπειρία ανεβαίνει σε άλλο… level. Είτε αναζητάς χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά σου είτε για ένα φιλικό πρόσωπο που σε κάλεσε φέτος στο σπίτι του για ρεβεγιόν, στα Public θα βρεις αυτό που ψάχνεις προκειμένου να μοιραστείς αυτό που νιώθεις με το δικό σου ξεχωριστό τρόπο. Στα φυσικά καταστήματα και στο public.gr θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις περισσότερες από 1 εκατομμύριο επιλογές δώρων τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα… παιδιά, καθώς σε περιμένει μια τεράστια γκάμα σε παιχνίδιαεπιτραπέζιαβιβλίακινητάsmartwatches και χιλιάδες ακόμα είδη τεχνολογίας. Δες, στη συνέχεια, μερικές προτάσεις δώρων από την τεράστια γκάμα της εταιρείας.

    Φίλησα τη Σάρα Γουίλερ – Casey McQuiston

    Αυτά τα Χριστούγεννα δείξε σε κάποιον που αγαπάς ότι τον σκέφτεσαι, προσφέροντας ένα καλό βιβλίο. Το best seller “Φίλησα τη Σάρα Γουίλερ” της Casey McQuiston διηγείται την ιστορία της Κλόι Γκριν. Η κοπέλα μετακόμισε με τις μαμάδες της από τη Νότια Καλιφόρνια στην Αλαμπάμα, πέρασε τέσσερα χρόνια αποφεύγοντας τους κουτσομπόληδες συμμαθητές της και την πουριτανική διεύθυνση του χριστιανικού σχολείου της. Ο στόχος που την κινητοποιεί τόσο καιρό: να γίνει η κορυφαία της τάξης. Η μόνη της αντίπαλος: η Σάρα Γουίλερ. Όμως, έναν μήνα πριν την αποφοίτηση, η Σάρα φιλά την Κλόι και εξαφανίζεται. Η Κλόι ξεκινά μια ξέφρενη προσπάθεια αναζήτησης, η οποία όμως θα αξίζει τον κόπο, αν καταφέρει η Κλόι να ξαναφέρει πίσω τη Σάρα πριν από την αποφοίτηση.

    Finally Enough Love – Madonna

    Οι φίλοι της μουσικής ποτέ δε μένουν ασυγκίνητοι μπροστά σε ένα καλό βινύλιο, πόσο μάλλον όταν αυτό προέρχεται από τη βασίλισσα της pop Madonna.

    Σημειωματάριo με τη σφραγίδα της MOLESKINE

    Ένα δώρο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει κάθε fashion lover είναι το σημειωματάριο της Moleskine που προέκυψε από τη συνεργασία της με τη Missoni. Χάρη στα χαρακτηριστικά της πλεκτά ρούχα, η ιστορική ιταλική μάρκα μόδας είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο δημιουργικότητας. Φέτος χάρισε αυτό το σημειωματάριο που διαθέτει σχέδιο από τη συλλογή Missoni Home και σελίδες σε χρώμα ivory.

    Μπουκάλι Θερμός Chilly’s

    Αν θες να κάνεις σε κάποιον ένα χρήσιμο δώρο, που να τον εξυπηρετήσει καθημερινά στο γραφείο ή το γυμναστήριο, διάλεξε ένα θερμός Chillys. H Series 2 σχεδιάστηκε ειδικά για να προσφέρει μία νέα εμπειρία στη χρήση επαναχρησιμοποιούμενων μπουκαλιών. Το ρόφημα διατηρείται ζεστό ή κρύο συνδυάζοντας μια εναλλακτική, φιλική προς το περιβάλλον λύση με την κομψότητα και την πρωτοτυπία.

    Φορητό Ηχείο Marshall Willen 

    Το ηχείο Marshall Willen είναι ένα πρωτότυπο, high tech δώρο που θα φέρει μια ευχάριστη νότα στη ζωή του αποδέκτη. Το φορητό bluetooth ηχείο της Marshall με ισχύ 10 watt, περιέχει εσωτερικά δύο full-range ηχεία για στερεοφωνικό ήχο. Mε μια πλήρη φόρτιση, προσφέρει έως 15 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής κυριολεκτικά παντού!

    Φρυγανιέρα ARIETE VINTAGE

    Η φρυγανιέρα της σειράς Vintage της ARIETE φέρνει στην κουζίνα μια νοσταλγική διάθεση, εξαιτίας του ρέτρο σχεδιασμού. Πρόκειται όμως για μια πανέμορφη, σύγχρονη συσκευή ισχύος 810W, με λειτουργία ακύρωσης, απόψυξης, θέρμανσης, inox φινίρισμα και επιλογή ψησίματος 6 επιπέδων. Είναι ένα δώρο που σίγουρα θα εκτιμηθεί, αφού συνδυάζει εξαιρετικό design και λειτουργικότητα.

    Smartwatch Huawei Watch Fit 46mm – Sakura Pink

    Λίγα gadgets είναι τόσο δημοφιλή στις μέρες μας όσο τα smartwatches. Μια πολύ καλή επιλογή -και μάλιστα οικονομική- είναι το Watch Fit της HUAWEI, που διαθέτει μια πανέμορφη ορθογώνια οθόνη AMOLED 1,64″, ανάλυση HD 280 x 456, ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας και έξι Always-On watch faces, που επιτρέπουν στο χρήστη να εκφράσει το προσωπικό του στυλ και διάθεση κάθε στιγμή. Είναι απίστευτα λεπτό και ελαφρύ, έρχεται με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης και παρέχει 12 είδη γρήγορης προπόνησης με κινούμενα σχέδια.

    Μοναδικά Χριστουγεννιάτικα δώρα, με μοναδικές υπηρεσίες!

    Τα χριστουγεννιάτικα δώρα για φέτος θα τα βρεις σίγουρα στα Public. Τι θα έλεγες όμως να πληρώσεις με τον τρόπο που σε εξυπηρετεί, αξιοποιώντας μια από τις ακόλουθες υπηρεσίες;

    Public Now, Pay Later με Klarna: Τα Public έχουν φέρει στην ελληνική αγορά την υπηρεσία “Pay in 3” της Klarna, προσφέροντας τη δυνατότητα ευέλικτων online πληρωμών σε άτοκες δόσεις. Οι καταναλωτές που επιλέγουν την Klarna μπορούν να πληρώσουν σε 3 άτοκες δόσεις που εξοφλούνται κάθε 30 ημέρες από τη στιγμή της αγοράς, κατανέμοντας το κόστος των αγορών τους ομοιόμορφα και παραλαμβάνοντας το προϊόν πριν εξοφλήσουν ολόκληρο το ποσό. Οι μηνιαίες πληρωμές απλώς χρεώνονται στη χρεωστική ή την πιστωτική τους κάρτα.

    Next Day Delivery: Τι θα έλεγες να παραγγείλεις τα Χριστουγεννιάτικα δωράκια σου και να τα παραλάβεις στην πόρτα σου την επόμενη μέρα; Τώρα μπορείς με την υπηρεσία Next Day Delivery των Public που προσφέρεται σε όλη την Ελλάδα.

    Flex Pay: Το Flex Pay είναι πρόγραμμα χρηματοδότησης για αγορές με δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα με έως 36 δόσεις. Απόκτησε οτιδήποτε ονειρεύεσαι, άμεσα, χωρίς άγχος, ορίζοντας εσύ τον χρόνο αποπληρωμής και το ποσό της δόσης που θέλεις!

    Public Gift Card: Αυτά τα Χριστούγεννα μπορείς να φτιάξεις και να στείλεις την Public e-gift card, όπως θες σε ένα λεπτό και να δώσεις τη χαρά τις επιλογής στους αγαπημένους σου.

    Ανακαλύψτε τα ξεχωριστά δώρα Χριστουγέννων των Public για μικρούς και μεγάλους εδώ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles