18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Μοναδικά Huawei deals που θα δώσουν νέο… νόημα στη γιορτή των ερωτευμένων

    Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, αποτελώντας μια ιδανική ευκαιρία για να τιμήσουμε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Δε χρειάζεται να αναλύσουμε τη σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα στη συναισθηματική σταθερότητα και την ψυχική υγεία. Αρκετές έρευνες έχουν δείξει ότι οι συντροφικές σχέσεις αναζωογονούν σώμα και πνεύμα, συμβάλλουν στην αίσθηση ασφάλειας και ολότητας, μειώνουν το άγχος και μπορούν να λειτουργήσουν ως αντιστάθμισμα στις αρνητικές επιπτώσεις της σύγχρονης καθημερινότητας. Είναι γεγονός ότι η αγάπη δε γιορτάζει μόνο στις 14 Φεβρουαρίου. Είναι σημαντικό όμως μια μέρα το χρόνο να θυμόμαστε όλες τις αστείες στιγμές, τις συζητήσεις και την αμοιβαία κατανόηση, προσφέροντας ένα δώρο στον άνθρωπο που επιλέξαμε να έχουμε στο πλευρό μας. Η καλύτερη επιλογή πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ένα δώρο που θα βελτιώσει την καθημερινότητα του αποδέκτη, χωρίς απαραίτητα να κοστίζει ακριβά. Κάπου εδώ, έρχεται η Huawei με τα δώρα της, δίνοντας άλλον «αέρα» στον Άγιο Βαλεντίνο.

    High tech δώρα αυστηρά για ερωτευμένους

    Ένα λουλούδι πάντα αποτελεί μια όμορφη κίνηση. Για να είμαστε όμως ρεαλιστές όλοι εκτιμούν τα προϊόντα τεχνολογίας, ειδικά στην περίπτωση που μπορούν να τα αποκτήσουν με έκπτωση. Αν βρίσκεστε, λοιπόν, σε αναζήτηση του κατάλληλου δώρου για το σύντροφο ή τη σύντροφό σας, η Huawei, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, ρίχνει τις τιμές σε μοναδικά προϊόντα, που μπορούν να αναβαθμίσουν την καθημερινότητα ενός ζευγαριού. Ας τα δούμε, στη συνέχεια, λίγο πιο αναλυτικά:

    Απαθανατίστε τον έρωτα με μια «ναυαρχίδα» υψηλών επιδόσεων

    Το HUAWEI P60 Pro είναι μια συσκευή που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αν το ταίρι σας χρειάζεται νέο κινητό, εκμεταλλευτείτε την προσφορά της Huawei, αγοράζοντας ένα smartphone ισχυρών επιδόσεων. Το P60 Pro δεν είναι ένα απλό τηλέφωνο, αφού η φωτογραφικές του επιδόσεις είναι παροιμιώδεις και το design του ξεχωρίζει από χιλιόμετρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απαθανατίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσωπικές σας στιγμές, καθώς η Ultra Lighting Telephoto Camera φωτογραφίζει ρεαλιστικά ανεξαρτήτως απόστασης και ώρας λήψης και η Ultra Lighting Main Camera, που διαθέτει F1.4-F4.0 αυτόματα ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα, αποτυπώνει υπέροχες εικόνες ημέρα ή νύχτα με τις αξεπέραστες δυνατότητες πλήρους λήψης φωτός. Φέτος, δείξτε την αγάπη σας με ένα κινητό που μπορεί να «συλλάβει» ακόμα και το μεγαλείο του φεγγαριού με απίστευτη λεπτομέρεια. Σίγουρα δε θα χάσετε!

    Μουσική για δύο

    Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των ασύρματων ακουστικών είναι ότι είναι εύκολο να τα μοιραστείτε με τον άνθρωπό σας.

    Φέτος, η Huawei διαθέτει σε απίστευτη τιμή τα μοντέλα HUAWEI FreeBuds SE 2, HUAWEI FreeBuds 5i και HUAWEI FreeBuds 5, για να βάλετε τη μουσική στην καθημερινότητά σας με τον πιο εύκολο και πρακτικό τρόπο. Αγκαλιάστε το ταίρι σας, λοιπόν, χρησιμοποιήστε ο καθένας από ένα ακουστικό και μοιραστείτε την αγαπημένη σας μουσική, για να γιορτάσετε φέτος την αγάπη σας. Τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i και HUAWEI FreeBuds 5 με κρυστάλλινο ήχο, σίγουρα θα απογειώσουν την εμπειρία σας. Προσαρμόζουν τον ήχο λαμβάνοντας υπόψη την εφαρμογή, την κατάσταση χρήσης και το επίπεδο έντασης, ενώ έρχονται με μοναδικές θήκες για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη.

    Συναισθηματική σταθερότητα και σωματική ευεξία

    Είναι σημαντικό στη ζωή μας να εξασφαλίζουμε συναισθηματική σταθερότητα. Μέσα από μια σχέση όμως μπορούμε να εκπληρώσουμε και τους στόχους υγείας και ευεξίας που θέτουμε σε προσωπικό επίπεδο ευκολότερα. Εκτός από την υποστήριξη που προσφέρει ο ένας στον άλλον, μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνει και ένα smartwatch όπως το HUAWEI WATCH FIT 2 στην έκδοση Silicone Strap. Πρόκειται για ένα ρολόι  ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτούς που αγαπούν την τεχνολογία και τη μόδα που συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά φυσικής κατάστασης και υγείας με μια πληθώρα επιλογών σε χρώματα και προσόψεις. Σίγουρα πρόκειται για ένα δώρο που θα εκτιμηθεί δεόντως την ημέρα των ερωτευμένων.

    Ένα αρμονικό πάντρεμα κομψότητας και καινοτομίας

    Αν τώρα επιθυμείτε να δείξετε την αγάπη σας με ένα έξυπνο ρολόι που αναδεικνύει την απλότητα σε αριστούργημα κομψότητας και κορυφαίων καινοτόμων χαρακτηριστικών και λειτουργιών, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ακριβή παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και μέτρησης καρδιακού ρυθμού, τότε η επιλογή σας θα πρέπει να είναι το HUAWEI WATCH GT3, το οποίο αυτή την περίοδο θα βρειτε σε προσφορά.

    Always Fit & Healthy με το απόλυτο fashion item

    Τα HUAWEI WATCH GT4  μπορεί να ενσωματώνουν την αισθητική των παραδοσιακών ρολογιών και την απέριττη ομορφιά ενός fashion item αλλά στην πραγματικότητα είναι smartwatches με προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης. Οι εκπτώσεις της περιόδου αποτελούν ιδανική ευκαιρία να κάνετε δώρο στο άλλο σας μισό ή -γιατί όχι- στον εαυτό σας το νέο stylish smartwatch HUAWEI WATCH GT4 41mm στους τύπους White Leather Strap, Gold Milanese Strap, Steel Stainless Steel Strap ή το GT4 46mm στους τύπους Black Strap, Woven Strap και Stainless Steel Strap.

    Τα χαρακτηριστικά του HUAWEI WATCH GT4 προωθούν μια ολιστική ισορροπία μεταξύ σωματικής και ψυχικής υγείας, με μια αναβαθμισμένη και ακριβή τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακής λειτουργίας TruSeenTM 5.5+, καθώς και λειτουργίες διαχείρισης ύπνου και άγχους. Προσθέτει επίσης ένα νέο θερμιδικό ιχνηλάτη, την λειτουργία Stay Fit, για χρήστες που χρειάζονται έναν πιο ακριβή τρόπο παρακολούθησης των θερμιδικών δαπανών τους, είτε πρόκειται για το «χτίσιμο» μυών είτε για τη διατήρηση του σώματός τους σε φόρμα.

    -Τα προϊόντα προσφέρονται σε προνομιακές τιμές από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei έως 29 Φεβρουαρίου.

    -Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei , καθώς και το 

    Facebook: HuaweimobileGR

    Instagram: huaweimobilegr

    Huawei Community

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles