12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Μοναδική ηχητική εμπειρία από το νέο SN4 Sound bar της LG

    Η LG επιδιώκοντας πάντα να προσφέρει ήχο υψηλής πιστότητας, παρουσιάζει το νέο Sound Bar SN4 που ενσωματώνει προηγμένες λειτουργίες και ξεχωρίζει για την εξαιρετική απόδοση ήχου. Με woofer από ανθρακονήματα, οι χρήστες θα βιώσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

    Το νέο Sound Bar της LG διαθέτει την τεχνολογία AI Sound Pro που αναλύει αυτόματα το περιεχόμενο, βελτιστοποιώντας άμεσα τις ρυθμίσεις ήχου κατά την αναπαραγωγή. Έτσι, χάρη στην βελτιωμένη απόδοση, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες στο μέγιστο βαθμό και να αφεθούν στη δράση. Παράλληλα, το SN4 χάρη στο ενσωματωμένο πανίσχυρο ασύρματο Subwoofer, αποδίδει επιπλέον 200 W, ενώ τους δίνει τη δυνατότητα να το συνδέσουν στο  ηχοσύστημά τους με Bluetooth® ή να αναπαράγουν ήχο μέσω καλωδίων οπτικής ίνας ή καλωδίων HDMI.

    Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να παίξουν μουσική απευθείας από το smartphone τους στο LG Sound Bar και να το συνδέσουν απλά στην LG τηλεόρασή τους μέσω Bluetooth ή οπτικών ινών. Έτσι, σε ελάχιστο χρόνο, μπορούν να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου στην τηλεόρασή τους.

    Διαθέτοντας πλούσιο ήχο, τα Sound bars της LG έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν τη μουσική εμπειρία στο επόμενο επίπεδο και να δημιουργούν ένα ηχητικό σύστημα, που να ανταποκρίνεται σε υψηλές απαιτήσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles