23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μοναδική προσφορά: Με κάθε αγορά LG ArtCool Mirror κλιματιστικού με Wi-Fi, μηχανή Nespresso Inissia και Aeroccino

    Η LG προχωρά σε μια μοναδική προσφορά για τους καταναλωτές οι οποίοι λαμβάνουν μία μηχανή Nespresso Inissia και ένα Aeroccino μαζί με την αγορά ενός κλιματιστικού Smart Inverter, εξοπλισμένου με λειτουργία Wi- Fi από τη σειρά Mirror, κάνοντας το καλοκαίρι τους ακόμα πιο δροσερό!

    lg-artcool-2017

    Τα κλιματιστικά της LG συμπληρώνουν μοναδικά οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο συνδυάζοντας τις κορυφαίες επιδόσεις με την εντυπωσιακή εμφάνιση. Η επίπεδη, σε μαύρο χρώμα, εξωτερική όψη που παραπέμπει σε καθρέφτη και το αντίστοιχο πλαίσιο που κυριαρχούν στη μπροστινή πλευρά της μονάδας προσθέτουν μια επιπλέον πινελιά κομψότητας στον ήδη εντυπωσιακό σχεδιασμό του, μετατρέποντάς το στην ιδανική επιλογή για χώρους υψηλής αισθητικής.

    Τα Smart Inverter κλιματιστικά της σειράς Mirror ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία Wi-Fi, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν εύκολα το κλιματιστικό από το κινητό τους, μέσω της εφαρμογής LG SmartThinQ, είτε βρίσκονται εντός είτε βρίσκονται εκτός του σπιτιού τους. Το έξυπνο app προσφέρει διάφορες προσωποποιημένες επιλογές, επιτρέποντάς τους να επιλέξουν τον επιθυμητό τρόπο λειτουργίας (θερμοκρασία, ταχύτητα ανεμιστήρα, κατεύθυνση περσίδων κτλ.) και να αποθηκεύσουν τις ρυθμίσεις τους.

    Η επιλογή συνδεσιμότητας της εφαρμογής SmartThinQ επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κλείνουν τη συσκευή καθώς βγαίνουν από το χώρο, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα πρακτικό για όσους είναι πολυάσχολοι και βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση. Επιπλέον, τα κλιματιστικά διαθέτουν τη λειτουργία Smart Diagnosis για εύκολη και γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων μέσω smartphone για ένα ευρύ φάσμα τεχνικών θεμάτων.

    Untitled

    H προσφορά ισχύει από τις 19 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Το Aeroccino μπορεί να το παραγγείλει δωρεάν ο καταναλωτής από το call center της Nespresso με την πρώτη αγορά κάψουλας καφέ Nespresso.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles