18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To Monster Movie Universe θα ξεκινήσει με το reboot του The Mummy

    H Universal εκτός από τα πιο επιτυχημένα franchise στην ιστορία του σινεμά (Jurassic Park, Fast & Furious κλπ.) διαθέτει και τους πλέον κλασικούς horror τίτλους. Από το Frankenstein (1931) και το Dracula (1931) μέχρι το The Mummy (1932) και το The Wolf Man (1941). Και η εταιρεία βλέποντας μπροστά και θέλοντας να προλάβει την εποχή που οι super hero ταινίες θα αρχίσουν να παίρνουν την κατιούσα, έχει έτοιμο το Monster Movie Universe και κάνει ήδη τα πλάνα της για τα remake και τα reboot που θα παρουσιάσει.

    Universal Monster Movie Universe

    Οι Alex Kurtzman και Chris Morgan έχουν την ευθύνη του project και το πρώτο φιλμ που θα “ξεθάψει” η Universal θα είναι το The Mummy. Το reboot του φιλμ είναι προγραμματισμένο για το 2017 με τον Kurtzman να είναι εκείνος που θα σκηνοθετήσει και γράψει το σενάριο.
    Το γενικότερο πλάνο της Universal είναι να κυκλοφορεί ένα καινούργιο monster movie τον χρόνο με τους χαρακτήρες να αλληλοεπιδρούν ο ένας στο project του άλλου. Ο Chris Morgan που έχει δουλέψει πολύ επάνω στα φιλμ του Fast & Furious δήλωσε πως οι ιστορίες θα ασχολούνται με σύχρονα θέματα, με τους “ήρωες” να μην θυμίζουν γραφικές καρικατούρες.
    Μετά το The Mummy σειρά θα πάρουν τα Dracula, Van Helsing, Bride Of Frankenstein και The Wolfman, με διάφορους σεναριογράφους να έχουν ήδη ξεκινήσει να γράφουν την πρώτη μορφή των σεναρίων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles