24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Montblanc Summit, Android Wear 2.0 smartwatch για… ακριβά γούστα!

    Από ότι φαίνεται η έλευση του Android Wear 2.0 κινητοποίησε τις κατασκευάστριες εταιρείες, οι οποίες έχουν αρχίσει να μπαίνουν όλο και πιο δυναμικά στο παιχνίδι του σχεδιασμού νέων smartwatches που θα εκμεταλλεύονται καλύτερα τις δυνατότητες της νέας πλατφόρμας. Μεταξύ αυτών είναι και η Montblanc, η γνωστή γερμανική εταιρεία πολυτελών (και πανάκριβων) ρολογιών, η οποία με το smartwatch Summit φιλοδοξεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών που αναζητούν ένα έξυπνο ρολόι, που να είναι παράλληλα σούπερ ανθεκτικό (επιβεβαιώνοντας την γερμανική «σκυλίσια» αντοχή).

    Montblanc-Summit-Android-Wear-2.0-smartwatch-announced

    To Montblanc Summit είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό τιτάνιο και διαθέτει ένα κυκλικό AMOLED display 1.39 ιντσών (400×400 pixels ανάλυση). H συγκεκριμένη πρόταση έρχεται με 512MB μνήμης RAM, 4GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία με χωρητικότητα στα 300mAh, ενώ επιπλέον εννοείται πως θα υποστηρίζει Wi-Fi και Bluetooth. Όσον αφορά στο εσωτερικό του η Montblanc δεν έχει ανακοινώσει μέσα το chipset που θα υπάρχει, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα έχουμε να κάνουμε με κάποιο SoC της Qualcomm. To smartwatch της Montblanc διαθέτει πιστοποίηση IP68 που σημαίνει ότι εμφανίζει εξαιρετική αντοχή στη σκόνη και στο νερό, ενώ επιπλέον θα έχει μετρητή καρδιακών παλμών. Φυσικά, το brand “Montblanc” δεν είναι από τα πιο οικονομικά που υπάρχουν στην αγορά, για αυτό και το Summit θα στοιχίζει κοντά στα 890 δολάρια.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles