22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Moon Knight: Έσκασε το πρώτο trailer και είναι επικά… dark!

    Το Moon Knight μπορεί να θεωρηθεί ως μια από τις πιο φιλόδοξες και πολλά υποσχόμενες παραγωγές της Marvel, καθώς με τους Oscar Isaac και Ethan Hawke στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι εμφανές ότι σε επίπεδο cast το ταλέντο θα είναι κάτι παραπάνω από ευδιάκριτο. Κάποιοι έχουν χαρακτηρίσει στο παρελθόν το Moon Knight, ως την «απάντηση» της Marvel στον Batman, για αυτό και σίγουρα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

    Το trailer που προβλήθηκε πριν από λίγες ώρες μας δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στην πολυσχιδή προσωπικότητα του φαινομενικά… άκακου Steven Grant. Αν και πρόκειται για έναν απλό καθημερινό υπάλληλο στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου, o κεντρικός πρωταγωνιστής βασανίζεται από έντονη διαταραχή προσωπικότητας, η οποία συνοδεύεται από οράματα, ψευδαισθήσεις, blackouts και διαρκείς κρίσεις πανικού. Σύντομα ο Steven ανακαλύπτει ότι «μοιράζεται» την ψυχοσύνθεση του με τον σκληροτράχηλο μισθοφόρο Marc Spector και κάπου εκεί είναι που γυρίζει ο διακόπτης και αποφασίζει να γίνει τιμωρός του εγκλήματος, μετουσιωμένος στο ανθρώπινο avatar του Αιγύπτιου Θεού του Φεγγαριού, Χονσού. Η σειρά comic Moon Knight αποτελεί μια δημιουργία του Doug Moench (Harley Quinn, Young Justice) και τη σκηνοθεσία της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει αναλάβει ο Mohamed Diab (Amira). H πρώτη season θα αποτελείται από 6 εβδομαδιαία επεισόδια και η προβολή τους θα ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου. Πάρτε μια πρώτη γεύση από το trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles