16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Mortal Kombat 1: Στο κύριο roster οι Li Mei, Tanya και Baraka (trailer)

    Η NetherRealm Studios αποκάλυψε μερικά ακόμη στοιχεία για το Mortal Kombat 1 κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στο San Diego Comic-Con 2023 (SDCC). Μέσα από ένα νέο trailer παρουσίασε τρεις χαρακτήρες που επιστρέφουν ως μαχητές για το main game και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Πρόκειται για τους Li Mei, Tanya και Baraka.

    Ενώ ο Baraka ήταν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα “είδωλα” της σειράς Mortal Kombat, με τα μοχθηρά δόντια του και τις μακριές λεπίδες που προεξέχουν από τα χέρια του, η Tanya και η Li-Mei είναι ελαφρώς πιο σκοτεινές, κάνοντας το ντεμπούτο τους κατά τη διάρκεια της 3D era της σειράς. Η Tanya έκανε το ντεμπούτο της στο Mortal Kombat 4 για το Nintendo 64 και το PlayStation, ήταν βασικό στοιχείο σε όλα τα παιχνίδια της εποχής του PlayStation 2 και έκανε την εμφάνισή της στην ιστορία του Mortal Kombat X. Η ανανεωμένη εμφάνισή της στο Mortal Kombat 1 τη βρίσκει να χειρίζεται για πρώτη φορά ένα ραβδί τριών τμημάτων, με ένα πολύ μοναδικό στυλ μάχης.

    Η Li Mei εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα παιχνίδια Mortal Kombat της εποχής PS2 και ήταν επίσης βασικός χαρακτήρας εκείνης της εποχής, αν και υποβιβάστηκε στη συνέχεια. Αγωνίζεται χρησιμοποιώντας τεχνικές σώμα με σώμα, που συμπληρώνονται από μαγικές ικανότητες. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι ο Darrius, ένας ακόμη βασικός ήρωας του Mortal Kombat της εποχής PS2, θα επιστρέψει ως Kameo Fighter. Οι Kameo Fighters είναι ένα ξεχωριστό roster χαρακτήρων που μπορείτε να επιλέξετε για να βοηθήσετε τον κύριο μαχητή σας με διάφορες τεχνικές.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    ‘Έρχεται στο Steam τον Αύγουστο το Overwatch 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles