21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Mortal Kombat: το πλήρες trailer και τα posters της νέας ταινίας είναι εδώ!

    Εντάξει, μπορεί για τα σημερινά δεδομένα να είναι «cult-ιά», αλλά όταν το μακρινό πλέον 1995 είχαμε δει στο σινεμά την πρώτη live action ταινία Mortal Kombat, είχαμε τρελαθεί από τη χαρά μας. Βέβαια όταν καταλάγιασε ο ενθουσιασμός, όλοι παραδεχτήκαμε ότι θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερη δουλειά. Μπορεί να πέρασαν πάνω από 25 χρόνια, αλλά επιτέλους πλησιάζει η ώρα που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη το reboot του δημοφιλούς franchise, που εν τω μεταξύ ωρίμασε και έγινε ακόμα πιο φοβερό ως videogame.

    Δηλαδή όχι απαραίτητα, καθώς μπορεί να το δούμε πρώτα στις μικρές οθόνες, ανάλογα με την πορεία της πανδημίας και τα μοντέλα κυκλοφορίας που θα ακολουθήσει η Warner. Συγκεκριμένα η επίσημη γραμμή είναι ότι θα βγει ταυτόχρονα στους κινηματογράφους και στην πλατφόρμα του HBO Max. Τέλος πάντων, το σημαντικό είναι πως η ταινία βρίσκεται σε καλό δρόμο, και έχει δρομολογηθεί για να κάνει πρεμιέρα στις 16 Απριλίου. Έχουν ήδη δημοσιευτεί τα σχετικά posters με τους Sub Zero, Jax, Kung Lao, Raiden, Scorpion, Kano, Liu Kang, Mileena, Shang Tsung και Sonya Blade.

    Το καλύτερο όμως ήρθε σήμερα, με τη δημοσίευση του πλήρους trailer για την ταινία. Η υπόθεση επικεντρώνεται φυσικά γύρω από το γνωστό τουρνουά μεταξύ Γης και Outworld, με τη διαφορά ότι κεντρικός ήρωας είναι ένας χαρακτήρας που δεν υπάρχει στα παιχνίδια. Πρόκειται για τον Cole Young, έναν παλαιστή MMA, τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός πολεμικών τεχνών, Lewis Tan. Λογικά βέβαια, με την κυκλοφορία της ταινίας θα βρει και αυτός εν καιρώ τον δρόμο του ως playable character. Λοιπόν, μην σας κρατάμε άλλο… βουρ στο trailer!

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles