16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Moto Hint. Το Bluetooth ακουστικό του… μέλλοντος είναι “αόρατο” και υπακούει στη φωνή σας

    Μαζί με τα ανανεωμένα για το 2014, Moto G και Moto X, πρεμιέρα έκανε σήμερα από τη Motorola και ένα εντυπωσιακό mini αξεσουάρ. Το Moto Hint είναι ένα μικροσκοπικό ασύρματο ακουστικό που τοποθετείται στο αυτί σας με… τόση διακριτικότητα, ώστε λίγοι αντιλαμβάνονται την ύπαρξή του. Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του, πέρα από το λιλιπούτειο μέγεθος, είναι και το ότι δε διαθέτει πλήκτρα, αλλά μπορεί να επικοινωνήσει με το smartphone σας και να το διαχειριστείτε μέσω φωνητικών εντολών!

    moto-hint

    Δε θα σας βοηθήσει, ωστόσο, μόνο στις φωνητικές κλήσεις, αλλά και σε φωνητικές αναζητήσεις μέσω Google Now (όπως π.χ. για τον καιρό), στο να ακούσετε τα γραπτά μηνύματα που σας στέλνουν, να λάβετε οδηγίες πλοήγησης κ.ά. Θα αποτελέσει, λοιπόν, τον απόλυτο σύντροφο του νέου Moto X, ωστόσο μπορεί να συνεργαστεί με κάθε συσκευή που θα ενσωματώνει από το Android 4.3 και πάνω.

    moto-hint-2

    Έρχεται με μία θήκη μεταφοράς που λειτουργεί και ως φορτιστής και του προσφέρει έως και 100 ώρες αναμονής ή έως 10 ώρες ομιλίας με την θήκη φόρτισης της συσκευής. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο φθινόπωρο στις ΗΠΑ στην τιμή των 149,99 δολαρίων και αργότερα στον υπόλοιπο κόσμο, σε πολλές χρωματικές επιλογές, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε υφασμάτινο, δερμάτινο ή ξύλινο φινίρισμα.

    moto-hint (1)

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles