22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Moto X Style. Με οθόνη 5,7 ιντσών, εξαπύρηνο επεξεργαστή και κάμερα 21MPixels

    Αυτό είναι το νέο Moto X από την Motorola και ονομάζεται Moto X Style. Έχει τεράστια οθόνη 5,7 ιντσών Quad HD και μία εντυπωσιακή κάμερα 21MPixels, για την οποία η εταιρεία σημειώνει ότι είναι “μία από τις καλύτερες κάμερες στον κόσμο” διαθέτοντας διάφραγμα f/2.0, δυνατότητα λήψης 4K video και dual CCT flash.

    Moto_X_Style_Champagne_Front_Back

    Η νέα κορυφαία πρόταση της Motorola διαθέτει ακόμη ξεχωριστή εμφάνιση με μικρά bezels γύρω από την οθόνη ώστε να φαίνεται μικρότερη, καθώς και μία νέα επίστρωση που την κάνει να αντέχει στο νερό. Επιπλέον, στο νέο Moto X Style συναντάμε δυναμικά specs, όπως η παρουσία ενός εξαπύρηνou Snapdragon 808 στα 1.8GHz, 3GB RAM, 16, 32 ή 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, δεύτερη κάμερα 5MPixels, καθώς και μπαταρία 3.000mAh, ενώ υποστηρίζει universal LTE.

    Moto_X_Style_Colors_Backs

    Διαθέτει ακόμη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης “Turbo Power” που μπορεί να φορτίσει 34% της μπαταρίας του μέσα σε 15 μόλις λεπτά, ενώ υποστηρίζει φυσικά, όπως όλα τα Moto X, δυνατότητα customizations μέσω του Moto Maker. Όσον αφορά το λειτουργικό, ενσωματώνει το Android Lollipop 5.1.1 χωρίς bloatware και skins. 

    Το Moto X Style θα κυκλοφορήσει από το Σεπτέμβριο, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, με την τιμή του να ξεκινάει από τα 399 δολάρια.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles