19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Moto Z2 Play: Πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και με εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας

    Στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Moto Z2 Play προχώρησε πριν από μερικές ώρες η Motorola, ανακοινώνοντας το διάδοχο του Moto Z Play. Το Moto Z2 Play έρχεται με παρόμοιο design με εκείνο του προκατόχου του, αν και έχει μικρότερο βάρος ενώ είναι και πιο λεπτό. Ακόμη, φέρει τον τετράγωνο σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος. Εκείνο όμως που άλλαξε στη νέα συσκευή, είναι το SοC, καθώς το Moto Z2 Play έρχεται με Snapdragon 626, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα του προσφέρει δυο ημέρες σε διάρκεια μπαταρίας.

    moto-z2-play-hero

    Αν και πρόκειται για ένα μεσαίου κόστους chip, η συμπεριφορά του θα είναι πολύ καλή και θα εξασφαλίζει την ομαλή εμπειρία αλληλεπίδρασης με τη συσκευή. Να σημειωθεί ότι βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 14nm. Τα επίσημα στοιχεία εκ μέρους της Motorola όσον αφορά την αυτονομία, μιλούν για 30 ώρες, αριθμός μικρότερος από τις 50 ώρες του Moto Z Play.

    Σημαντικές βελτιώσεις έγιναν και στον τομέα της κάμερας, καθώς πλέον αυτή εξοπλίζεται με dual-pixel auto focus. Αυτό σημαίνει ότι θα εστιάζει πιο γρήγορα συμβάλλοντας σε καθαρότερες φωτογραφίες. Θα κάνει το ντεμπούτο του σε τρεις χρωματικές εκδόσεις, Lunar Gray, Nimbus Blue ή Fine Gold. Την ανακοίνωση της συσκευής, ακολούθησε και η παρουσίαση νέων Moto Mods. Πρόκειται για τα JBL SoundBoost 2, Moto TurboPower Pack, Moto Style Shells με Wireless Charging και Moto GamePad. Το Style Shells θα κυκλοφορήσει στη τιμή των 40 δολαρίων ενώ όλα τα άλλα στα 80 δολάρια.

    Η τιμή του Moto Z2 Play αναμένεται να διαμορφωθεί στα $500.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles