15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Το Motorola Defy του 2010 με… Android 5.0 Lollipop!

    Με την κυκλοφορία των AOSP images του Android 5.0 Lollipop, πολλές συσκευές έχουν “γευτεί” δοκιμαστικές, ανεπίσημες AOSP-based εκδόσεις της νέας έκδοσης του λειτουργικού της Google. Ανάμεσά τους τα Galaxy Nexus, Galaxy S III και Sony Xperia L. Μία πρόταση, ωστόσο, κάνει τη διαφορά απ’ όλα αυτά και δεν είναι άλλη από το… Motorola Defy, μία συσκευή που κυκλοφόρησε το… μακρινό 2010!

    motorola-defy-android-5-0-lollipop

    Απίστευτο κι όμως αληθινό, αλλά η συσκευή της Motorola, όπως διαβάζουμε στο XDA, έχει καταφέρει να λάβει μία κάποια έκδοση του Android 5.0 Lollipop βασισμένη στις AOSP images. Όπως συμβαίνει έτσι κι αλλιώς με τα early builds, πολλά βασικά χαρακτηριστικά δε λειτουργούν όπως πρέπει, καθιστώντας φυσικά τη συσκευή όχι ιδιαίτερα σταθερή σε συνθήκες καθημερινής χρήσης. Όπως και να έχει, όμως, το να βλέπεις το Lollipop σε μία τόσο παλιά πρόταση έχει το ξεχωριστό ενδιαφέρον του.

    Θυμίζουμε πως το Motorola Defy ήταν ένα μοντέλο με οθόνη 3,7 ιντσών ανάλυσης 854×480 pixels, μονοπύρηνο chipset στα 800MHz, 512MB RAM, 2GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 1540mAh. Στην εποχή του έτρεχε το Android 2.1 Eclair, τώρα ωστόσο μπορεί να πάρει έστω και μία μικρή γεύση από ένα διαφορετικό… γλυκό, το Lollipop της Google. Εντυπωσιακό!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles