15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Motorola Edge+ & Edge! High-end επιδόσεις, 5G, δυνατά camera features και γεννημένα να πρωταγωνιστήσουν!

    Εδώ και καιρό είχαμε πληροφορηθεί για την πρόθεση της Motorola να παίξει δυνατά και στην κατηγορία των high-end ναυαρχίδων και πράγματι, τα νέα Edge+ και Edge που παρουσιάστηκαν πρόσφατα φανερώνουν την πρόθεση της γνωστής εταιρείας να δοκιμάσει και σε μια άλλη κατηγορία εκτός της mid-range, που ως γνωστόν αποτελεί το «φόρτε» και το “γήπεδο” της. Έτσι λοιπόν τα δύο μέλη της οικογένειας Edge έρχονται να αναδείξουν την τεράστια δυναμική της Motorola, η οποία δεν φοβάται να πειραματιστεί και να δημιουργήσει νέες προτάσεις για τους χρήστες.

    Motorola Edge+

    Το 5G Motorola Edge+ έρχεται με display 6.7 ιντσών τεχνολογίας AMOLED HDR 10+ και αποτελεί το πρώτο Motorola με ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 90Hz. H ανάλυση είναι 1080p+ και παρόλο που δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί, ωστόσο είναι ότι πρέπει, καθώς καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια. Στο μπροστινό τμήμα φιγουράρει μία selfie came με ανώτερη ανάλυση στα 25MP, ενώ υπάρχει ένας εσωτερικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, κάτω από το display. Όσον αφορά την main camera, εδώ είναι εμφανές ότι η Motorola δεν έκανε συμβιβασμούς, καθώς διαθέτει κάμερα στα 108MP μαζί με optical image stabilization. Τη κύρια κάμερα, συμπληρώνει μία telephoto camera (με OIS και 3x optical zoom), αλλά και ένας φακός Ultra-Wide Με 16MP, αλλά και ένας ToF sensor. Το Edge+ μπορεί να πραγματοποιήσει video recording ανάλυσης 6K, κάτι μάλλον περίεργο από τη στιγμή που το chipset του υποστηρίζει 8K.

    Motorola Edge+

    Στην καρδιά του βρίσκεται το πανίσχυρο και «δοκιμασμένο» Snapdragon 865 (που είναι το «στάνταρ» για κάθε ναυαρχίδα του 2020 που σέβεται τον εαυτό της), ενώ παράλληλα συνοδεύεται από 12GB ταχύτατης LPDDR5 RAM, αλλά και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Σε ότι έχει να κάνει με την χωρητικότητα της μπαταρίας του, τροφοδοτείται από 5000mAh, με την Motorola μάλιστα να ισχυρίζεται ότι η ναυαρχίδα της μπορεί να αντέξει μέχρι και δύο ημέρες χωρίς φόρτιση! To Edge+ υποστηρίζει wireless charging, κυκλοφορεί σε δύο χρώματα (Smokey Sangria και Thunder Grey) και η τιμή της global version του θα κυμαίνεται στα 1.199 ευρώ.

    Motorola Edge

    Το μικρό αδελφάκι του, Edge, διαθέτει αρκετές σχεδιαστικές ομοιότητες, μόνο που του λείπουν ορισμένα «plus» για να διατηρηθεί το κόστος του χαμηλότερα. Ειδικότερα, το Edge διαθέτει οθόνη στις 6.7 ίντσες και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, αλλά δεν υποστηρίζει HDR10+. To δε SoC είναι αναγκαστικά ένα σκαλί πιο κάτω, καθώς στην καρδιά του χτυπάει ένα Snapdragon 765G, ενώ η μνήμη είναι μισή (6GB). Σε ότι έχει να κάνει με το storage, το Edge διαθέτει 128GB, τα οποία όμως επεκτείνονται μέσω MicroSD (feature που απουσιάζει από το Edge+). To τριπλό κάμερα setup αντί για main sensor στα 108MP διαθέτει έναν σένσορα στα 64MP, με τους υπόλοιπους φακούς να παραμένουν ίδιοι.

    Motorola Edge

    H χωρητικότητα της μπαταρίας του ανέρχεται στα 4500MAh, χωρίς ωστόσο να υποστηρίζεται η δυνατότητα για wireless charging. Το Motorola θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα σε δύο χρώματα (Solar Black και Midnight Magenta) και θα κοστίζει 599 ευρώ. Τέλος, αμφότερα θα τρέχουν στο launch Android 10, παρόλα αυτά η Motorola υπόσχεται upgrade στο Android 11. Δείτε και τα videos που ακολουθούν για να αποκτήσετε ένα feeling για τις δυνατότητες τους…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles