21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Απαγορεύτηκαν τα Motorola Moto X και Moto G στη Γερμανία!

    Προβλήματα για τις συσκευές της Motorola στη γερμανική αγορά, αφού ένα τοπικό δικαστήριο απαγόρευσε την κυκλοφορία των Moto X και Moto G.

    Motorola_Moto_G_1

    Το τοπικό δικαστήριο του Mannheim, έπειτα από προσφυγή της εταιρείας LPKF, αποφάσισε πως οι δύο δημοφιλείς συσκευές της Motorola παραβιάζουν μια πατέντα της LPKF, όσον αφορά την κεραία τους. Έτσι, από τη μία η Motorola πρέπει να δώσει αποζημίωση στον προσφυγόντα, αφ’ετέρου είναι υποχρεωμένη να αποσύρει όλες τις συσκευές που πουλήθηκαν σε αυτό το διάστημα και φυσικά αυτές που βρίσκονται σε stock.

    Αναμένεται να ασκήσει έφεση η Motorola στην απόφαση αυτή, η οποία αφορά τη γερμανική αγορά φυσικά, αλλά δεν παύει να είναι σημαντικό πλήγμα. Υπενθυμίζουμε πως τα Moto X και Moto G δημιουργήθηκαν και λανσαρίστηκαν όσο η Motorola βρισκόταν στα “χέρια” της Google, καθώς αυτή τη στιγμή ανήκει στην κινέζικη Lenovo.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles