18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Μπορείτε πλέον να μοιράζεστε τα Instagram Stories και ως …Facebook Stories!

    Είναι γεγονός ότι από τα social media που έχει στην κατοχή του το Facebook, μόνο στο Instagram πέτυχαν τα Stories. Ναι, αν το έχετε ξεχάσει, το Facebook έχει εδώ και καιρό αγοράσει το Instagram και, παρόλο που το δεύτερο κατάφερε να πετύχει στον τομέα των εφήμερων δημοσιεύσεων (κάτι που “έκλεψε” από το Snapchat, αλλά δεν έχει πια και σημασία), δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο με την ενσωμάτωσή τους στην ίδια την εφαρμογή.

    facebook-stories

    Τα Facebook Stories δεν τα χρησιμοποιούν και πολλοί, έτσι η επόμενη ιδέα που σκέφτηκαν από το κοινωνικό δίκτυο, είναι να αξιοποιήσουν την επιτυχία των Instagram Stories, με τον εξής τρόπο: Δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τις μοιραστείτε και στο Faceboook. Έτσι πλέον στο Instagram όταν δημοσιεύετε μία “ιστορία” σας δίνετε η δυνατότητα να την κάνετε ταυτόχρονα share και ως Facebook Story.

    instagram-stories-facebook-stories

    Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που δοκιμάστηκε αρχικά στην Πορτογαλία, έπειτα εντοπίστηκε από κάποιους χρήστες να λειτουργεί και στις ΗΠΑ και τώρα φτάνει σε όλους τους χρήστες. Αν λοιπόν δεν το έχετε δει ακόμη στο Instagram account σας, θα φτάσει σύντομα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles