25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Μπρους Γουίλις: Διαγνώστηκε με αφασία και αποσύρεται από την υποκριτική

    Μια δυσάρεστη είδηση, που αφορά τον αγαπημένο ηθοποιό Μπρους Γουίλις, είδε το φως της δημοσιότητας, μετά από ανάρτηση της οικογένειάς του στο Instagram. Ο πρωταγωνιστής των ταινιών “Die Hard” διαγνώστηκε πρόσφατα με αφασία, με αποτέλεσμα να διακόψει πρόωρα την καριέρα του στην υποκριτική. Πρόκειται για μια πάθηση, που επηρεάζει σημαντικά τις λειτουργίες του εγκεφάλου, αφού οι ασθενείς παρουσιάζουν δυσκολίες στην ομιλία και στην κατανόηση της γλώσσας.

    Αναλυτικά, στο προφίλ της Ντέμι Μουρ αναφέρονται τα εξής:

    «Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Θα απομακρυνθεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν. Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό».

    Αυτά αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφεται από τη σύζυγό του Έμμα, ​​την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ και όλα τα παιδιά του.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Elon Musk σκέφτεται να φτιάξει νέα πλατφόρμα social media για να υπερασπιστεί την ελευθερία του λόγου

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles