17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Mr. Beast: Δείτε το εξωφρενικό ποσό που κέρδισε από ένα video στο X

    Ο Jimmy Donaldson, κατά κόσμον Mr. Beast, αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους YouTubers και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε το γιατί. Έχει καταρρίψει πρακτικά κάθε ρεκόρ στην πλατφόρμα με τα big-budget projects που αναλαμβάνει κατά καιρούς και τα εξωπραγματικά giveaways, όπως ήταν για παράδειγμα το ιδιωτικό νησί που έδωσε για να γιορτάσει το επίτευγμα των 100 εκατ. subscribers.

    Μέσα στο μήνα, ο Mr. Beast αποφάσισε να ανεβάσει ένα video στο Χ (πρώην Twitter), προκειμένου να ελέγξει τα διαφημιστικά έσοδα στην πλατφόρμα σε σχέση με το YouTube. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

    Ο Elon Musk έχει κάνει σημαντικές αλλαγές στο Twitter / X τον τελευταίο καιρό, μία από τις οποίες επιτρέπει στους χρήστες να έχουν έσοδα από τις αναρτήσεις τους. Χωρίς να χάσει την ευκαιρία, λοιπόν, ο Mr. Beast αποφάσισε να δοκιμάσει το νέο χαρακτηριστικό για να δει πόσα θα μπορούσε να κερδίσει.

    Το ποσό ξάφνιασε θα λέγαμε αρκετά τους fans. Ο YouTuber, μια εβδομάδα μετά την ανάρτησή του στο Χ, μοιράστηκε τα αποτελέσματα του πειράματος. Το ποσό έφτασε τις 263.655 δολάρια. Αυτό που παρουσιάζει όμως πραγματικό ενδιαφέρον είναι το σχόλιό του, αφού χαρακτήρισε την επιτυχία του video «παραπλανητική».

    «Το πρώτο μου video στο X έφερε πάνω από 250.000 δολάρια», έγραψε. «Αλλά είναι λίγο παραπλανητικό. Οι διαφημιζόμενοι είδαν την προσοχή που τράβηξε το video μου και αγόρασαν διαφημίσεις (νομίζω) και έτσι τα έσοδά μου ανά προβολή είναι πιθανώς υψηλότερα από αυτά που θα είχε κάποιος άλλος δημιουργός.

    Στο τέλος του πειράματος αποφάσισε να χαρίσει το ποσό που κέρδισε σε 10 τυχαίους fans.

    Διαβάστε επίσης:

    The Amazing Spider-Man: 1,38 εκατ. δολάρια για σπάνιο αντίτυπο του 1963

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles