17.7 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Mr. Beast: Μετέφερε το Squid Game στην πραγματική ζωή με έπαθλο 456.000 δολάρια

    Είναι γεγονός ότι από τότε που το Netflix παρουσίασε στο ευρύ κοινό το Squid Game είδαμε αρκετές φορές τα βίαια παιδικά παιχνίδια, που λαμβάνουν χώρα στην κορεάτικη σειρά, να αναπαρίστανται σε προαύλια σχολείων και πλατείες, κάνοντας γονείς και εκπαιδευτικούς να προβληματίζονται.

    Πρόσφατα όμως παρακολουθήσαμε μια διαφορετική εκδοχή, ακίνδυνη αυτή τη φορά, να παρουσιάζεται από τον δημοφιλή Αμερικανό YouTuber, Mr. Beast. Πιο συγκεκριμένα, ο Mr. Beast οργάνωσε το δικό του τουρνουά. Συμμετείχαν 456 παίκτες, διεκδικώντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 456.000 δολαρίων. Οι συμμετέχοντες έπαιξαν τα γνωστά από το Squid Game παιχνίδια “Red Light, Green Light”, το παιχνίδι με τα μπισκότα, τους βόλους και αυτό με τη γέφυρα που σπάει. Για φινάλε όμως παρουσίασε μια παραλλαγή, που θυμίζει το γνωστό παιδικό παιχνίδι με τις μουσικές καρέκλες, στο οποίο αναδείχτηκε νικητής ο παίκτης με τον αριθμό 079.

    Ο Mr. Beast μάλιστα ανέφερε: “Αναδημιούργησα κάθε ένα σετ ξεχωριστά από το Squid Game στην πραγματική ζωή. Ένας από τους 456 παίκτες που θα επιβιώσουν περισσότερο θα κερδίσουν 456.000 δολάρια”.

    Δείτε στη συνέχεια το video του Mr. Beast

    Διαβάστε επίσης:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles