16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Mr Beast: Πάνω από 200 εκατ. συνδρομητές για το “γίγαντα” του YouTube

    Ο «γίγαντας» του YouTube Jimmy Donaldson, γνωστός κατά κόσμον ως Mr Beast, έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ, καθώς πλέον απαριθμεί περισσότερους από 200 εκατομμύρια συνδρομητές στο κύριο κανάλι του. Αυτό το επίτευγμα, είναι λογικό να έχει αυξήσει το ενδιαφέρον για τις στρατηγικές του, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι πολύτιμες για άλλους δημιουργούς περιεχομένου. Πριν από μερικές ημέρες, ο MrBeast μοιράστηκε με υπερηφάνεια ένα στιγμιότυπο οθόνης που αποκάλυπτε τον αριθμό των συνδρομητών του καναλιού του, εκφράζοντας πώς αυτό το επίτευγμα ξεπερνά ακόμη και τα πιο τρελά παιδικά του όνειρα.

    Τα videos του συγκεντρώνουν εκατομμύρια views σε μόλις μία ημέρα, ενώ πάντα βρίσκει ενδιαφέρουσες ιδέες και projects που υλοποιεί και τον κάνουν να ξεχωρίζει. Τα views των videos του έχουν ξεπεράσει τα 35 δισεκατομμύρια.

    Με 200 εκατομμύρια συνδρομητές, ο MrBeast κατέχει τώρα τον τίτλο του δεύτερου πιο δημοφιλούς καναλιού YouTube στον κόσμο, αφού η T-Series ηγείται με 251 εκατομμύρια συνδρομητές. Τον Αύγουστο, ο MrBeast ενεπλάκη σε μια μάχη συνδρομητών με την T-Series, αναζωπυρώνοντας μια αντιπαλότητα που ξεκίνησε το 2019 όταν η ινδική εταιρεία μουσικής ξεπέρασε το PewDiePie ως το κανάλι με τις περισσότερες εγγραφές στο YouTube.

    Διαβάστε επίσης:

    Ισραήλ – Χαμάς: Μέσο πολεμικής… προπαγάνδας το video game Arma 3

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles