20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    MrBeast: Χαρίζει 100.000 στους fans παρά το… σαμποτάζ του Instagram

    Ο δημιουργός περιεχομένου MrBeast έχει καταφέρει να αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στο YouTube και το όνομά του έχει συνδεθεί πολλές φορές με τη φιλανθρωπία και τους διαγωνισμούς που μοιράζουν χρήματα στους fans. Οι προθέσεις και τα κίνητρά του έχουν, βέβαια, αμφισβητηθεί πολλές φορές από τους haters, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πίνουν… νερό στο όνομά του.

    Τις τελευταίες ώρες όμως, ένας νέος διαγωνισμός του MrBeast απασχολεί αρκετά τα μέσα. Με αφορμή τα πρόσφατα 25α γενέθλιά του, ο YouTuber παρουσίασε τον εαυτό του στο Instagram με έναν χαρτοφύλακα γεμάτο χρήματα. Πρόκειται για χρήματα που είχε την πρόθεση να δώσει σε πέντε fans. 50.000 δολάρια συνολικά, δηλαδή 10.000 δολάρια στον καθένα, τα οποία θα δίνονταν 72 ώρες μετά τη δημοσίευση της ανάρτησης. Το μόνο που έπρεπε να κάνει κάποιος για να κερδίσει ήταν να μοιραστεί την ανάρτηση στη δική του ιστορία στο Instagram και να κάνει tag έναν φίλο. Αρκετά απλό.

    Γιατί, λοιπόν, η ανάρτησή του στο Instagram εξαφανίστηκε πριν από αυτήν την προθεσμία των 72 ωρών;

    Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για κάποια απόφαση που πήρε η Meta, επειδή ο διαγωνισμός παραβίαζε την πολιτική της ή αν, λόγω των υπερβολικά πολλών comments, το giveaway κατέβηκε από κάποιον αυτόματο μηχανισμό. Παρόλα αυτά, ο MrBeast καθησύχασε τις ανησυχίες των εκατοντάδων χιλιάδων συμμετεχόντων στο giveaway. Παραδέχτηκε ότι η ανάρτηση καταργήθηκε από το μέσο, η ομάδα του ωστόσο σημείωσε τα ονόματα των συμμετεχόντων. Ο πλουσιότερος YouTuber στον κόσμο, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Jimmy Donaldson, αποκάλυψε επίσης ότι θα αυξήσει το ποσό του δώρου από 50.000 δολάρια σε 100,000 δολάρια μετά την αναστάτωση που προέκυψε.

    Διαβάστε επίσης:

    Πως ξεκίνησε και πως φτάσαμε στο online casino

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles