20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    MS Electronics: Ανέλαβε επίσημος διανομέας των προϊόντων της Verbatim στην Κύπρο

    Η MS Electronics, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με την ηγέτιδα εταιρεία στο τομέα της αποθήκευσης δεδομένων Verbatim, ως επίσημος διανομέας των προϊόντων της στην Κύπρο.

    Συγκεκριμένα, η MS Electronics, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας συνεργασίας, ξεκίνησε πριν λίγες μέρες την εισαγωγή και διανομή της premium γκάμας των προϊόντων της Verbatim στην κυπριακή αγορά, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι σειρές καρτών μνήμης, μονάδων αποθήκευσης και μονάδων USB.

    MS Electronics: κύρος και αξιοπιστία στη διανομή καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων 

    Η εμπιστοσύνη ενός ακόμη παγκόσμιου προμηθευτή, επιβεβαιώνει το κύρος και την αξιοπιστία που διακρίνουν την MS Electronics, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για τη διανομή καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων στην αγορά της Κύπρου.

    Ταυτόχρονα, η συγκεκριμένη στρατηγική σύμπραξη σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην επιχειρηματική δραστηριότητα της MS Electronics, καθώς της παρέχει τη δυνατότητα επέκτασης του εύρους των προϊόντων του χαρτοφυλακίου της στο υφιστάμενο και εκτεταμένο πελατολόγιο της, καθιστώντας την αδιαμφισβήτητο «πρωταγωνιστή» σε μια ακόμη προϊοντική κατηγορία.

    Verbatim: όνομα βαρύ… με ιστορία

    Η Verbatim, για όσους δεν τη γνωρίζουν, είναι ένας παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης με αντικείμενο την κατασκευή ηλεκτρονικών προϊόντων αποθήκευσης δεδομένων. Από την ίδρυσή της το 1969, η Verbatim έχει διαμορφώσει την εξέλιξη και ανάπτυξη της τεχνολογίας αποθήκευσης δεδομένων. Από δισκέτες και μαγνητο-οπτική αποθήκευση έως CD, DVD και μέσα Blu-ray, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, κάρτες μνήμης flash, μονάδες USB και SSD, συνθέτουν το εύρος και το μέγεθος του εκτεταμένου χαρτοφυλακίου της που την καθιστά ηγέτιδα εταιρεία του τομέα σε διεθνές επίπεδο, με τεράστια επιρροή στη βιομηχανία αποθήκευσης δεδομένων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles