11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    MTN at Home: internet και απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία στο σπίτι από €29 τον μήνα!

    58717-MTN-FIXED-Telephony-Digital-Hero-Gr

    Απεριόριστες κλήσεις προς όλες τις σταθερές γραμμές σε όλη την Κύπρο ανεξαρτήτως παροχέα καθώς και σε όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας της ΜΤΝ προσφέρει πλέον η ΜΤΝ μέσω των πλάνων MTN at Home. Παράλληλα, τα MTN at Home προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο internet από το σπίτι με ταχύτητες download που ξεκινάνε από 8 Mbps και φτάνουν μέχρι 51 Mbps και upload από 768Kbps έως 2048kbps. Επιπρόσθετα όλα τα πλάνα MTN at Home, περιλαμβάνουν: ένα τηλεφωνικό αριθμό και δυνατότητα διατήρησης του υφιστάμενου αριθμού, Δωρεάν Τηλεφωνικές υπηρεσίες όπως προώθηση κλήσης, αναμονή κλήσης, αναγνώριση κλήσης, επιστροφή κλήσης, φωνοκιβώτιο, ταχεία κλήση, Σύστημα Antivirus και φίλτρο spam για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο καθώς και Στατική IP.

    Σημειώνεται ότι η απεριόριστη χρήση σταθερής τηλεφωνίας αφορά κλήσεις προς όλα τα Εθνικά Δίκτυα εντός Κύπρου. Κλήσεις προς υπηρεσίες τηλεπληροφόρησης ή ειδικούς αριθμούς, εξαιρούνται από την απεριόριστή χρήση και χρεώνονται. Θα υπάρχει επίσης ελάχιστη χρέωση για διεθνείς κλήσεις και κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα εκτός του δικτύου της ΜΤΝ, η οποία θα ανέρχεται στα €0.0394 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α).

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΜΤΝ, προχώρησε στην εφαρμογή της Πολιτικής Ορθής Χρήσης για τα προγράμματα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές της Εταιρείας, που περιλαμβάνουν απεριόριστη χρήση ή και σε όποιες άλλες περιπτώσεις επιβάλλεται, με σκοπό την αποφυγή συμφόρησης του δικτύου της και την προστασία της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών που προσφέρει στους συνδρομητές της.

    Περισσότερες πληροφορίες για τα πλάνα MTN at Home υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της ΜΤΝ στο www.mtn.com.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles