24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το διαγωνισμό MTN Innovation Challenge 2

    mtn innovation challenge 2

    Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το διαγωνισμό MTN Innovation Challenge 2 που διοργανώνεται από την MTN για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι διαγωνιζόμενοι στο MTN Innovation Challenge 2 καλούνται να καταθέσουν καινοτόμες και ολοκληρωμένες επιχειρηματικές προτάσεις που βασίζονται σε λύσεις λογισμικού και αφορούν έναν από τους ακόλουθους τρεις τομείς: τουρισμός, εκπαίδευση και επιχειρηματική παραγωγικότητα, διεκδικώντας 35.000 ευρώ σε μετρητά, καθώς και την προοπτική συνεργασίας με την MTN.

    Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να εγγραφούν μέχρι τις 30 Ιουνίου και όσες κριθούν κατάλληλες μετά την αξιολόγησή τους, θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού, για να καταθέσουν μια λεπτομερέστερη και βελτιωμένη εκδοχή της ιδέας τους, μέχρι τις 31 Ιουλίου. Στις 5 Αυγούστου θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις ενώπιον της κριτικής επιτροπής του MTN Innovation Challenge 2, η οποία θα καθορίσει τις τρεις επικρατέστερες ομάδες του διαγωνισμού που θα προχωρήσουν στη δεύτερη φάση. Οι τρεις φιναλίστ θα ανακοινωθούν στις 10 Αυγούστου και θα πάρουν 5.000 ευρώ μετρητά η καθεμία, προκειμένου να εργαστούν για την υλοποίηση και τελειοποίηση της ιδέας τους. Οι τελευταίες και κρίσιμες παρουσιάσεις στην κριτική επιτροπή θα πραγματοποιηθούν στις 30 Σεπτεμβρίου και θα αναδείξουν το μεγάλο νικητή του MTN Innovation Challenge 2, ο οποίος θα κερδίσει 20.000 ευρώ μετρητά και θα έχει την ευκαιρία να προωθήσει την ιδέα του μέσα από το δίκτυο της MTN.

    Η κριτική επιτροπή του MTN Innovation Challenge 2 αποτελείται από ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους του επιχειρηματικούς κόσμου της Κύπρου και του εξωτερικού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στο www.mtn-ic.com.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles