24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    MTN MadWalk: Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ το φαντασμαγορικό σόου fashion music project

    mtn mad walk

    Με κεντρικό μήνυμα THE BRIGHT SIDE OF LIFE ολοκληρώθηκε χθες βράδι (Τρίτη 31 Μαΐου 2016 ) στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια στη Λευκωσία το MTN MadWalk. Πλήθος προσωπικοτήτων, επώνυμοι σχεδιαστές, μοντέλα, επιχειρηματίες, άτομα των ΜΜΕ, καλλιτέχνες και φίλοι του MTN MadWalk έζησαν από κοντά το φαντασμαγορικό σόου του MTN Madwalk που παρουσίασε η Έβελυν Καζαντζόγλου.

    Το σόου άνοιξε η εκπληκτική Κατερίνα Παπουτσάκη που συνόδευσε το MTN catwalk με δημιουργίες εμπνευσμένες από το κίτρινο χρώμα της ΜΤΝ και έκλεισε με την μοναδική Ελένη Φουρέιρα.

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ΜΤΝ, με ένα «εμπνευσμένο» happening εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους, τοποθετώντας στην είσοδο του Συνεδριακού ένα “μαγικό” καθρέφτη που προσκαλούσε τους fashion lovers να φωτογραφηθούν μπροστά του για να μπουν στην συνέχεια σε κλήρωση για ένα Apple Watch. Νικήτρια τελικά του διαγωνισμού αναδείχτηκε η Κατερίνα Μαλιώτη που κέρδισε το Apple Watch. Παράλληλα, όλοι οι καλεσμένοι κατά την άφιξή τους στο χώρο του φιλοξενία είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν και να φωτογραφηθούν στο glam yellow carpet της MTN και να ζήσουν το μαγικό ταξίδι στον κόσμο της μόδας.

    Μιλώντας για το MTN Madwalk. ο CEO της ΜΤΝ, Philip Van Dalsen ανέφερε: «Η ΜΤΝ είναι ο μεγάλος χορηγός του MTN Madwalk. Η εκδήλωση έφερε κοντά κορυφαίους καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα. Επιβεβαιώνουμε για άλλη μια φορά τη συμμετοχή και την αφοσίωσή μας στη διοργάνωση και στήριξη εκδηλώσεων που κάνουν την διαφορά στην Κύπρο και προσφέρουν χαρά και διασκέδαση στους φίλους της ΜΤΝ».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles