18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    MTN: Πιστοποίηση για τις εταιρικές πρακτικές στον τομέα Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

    Με την αργυρή διάκριση του αναγνωρισμένου προτύπου για τις εταιρικές πρακτικές στον τομέα της Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Investors in People (Investors in People – Silver accreditation), πιστοποιήθηκε πρόσφατα η MTN. Ειδικότερα, με την συγκεκριμένη πιστοποίηση του Investors in People, η MTN πιστοποιείται για τη σωστή Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού της, την ανάπτυξη και εμπιστοσύνη στις δεξιότητες τους, τη δημιουργία εργασιακής κουλτούρας και την προώθηση κινήτρων για την αύξηση της παραγωγικότητας του.

    Ο CEO της MTN κ. Philip Van Dalsen δήλωσε σχετικά: «Στην MTN είμαστε μια μεγάλη οικογένεια 400 ατόμων και η αργυρή διάκριση του Investors in People επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό: ότι η εργασιακή κουλτούρα η οποία έχουμε αναπτύξει επιφέρει ομαδικότητα και αποδοτικότητα. Δύο χαρακτηριστικά που κάνουν την MTN μια από τις λίγες εταιρείες στην Κύπρο που προσφέρουν ένα πραγματικά υγιές εργασιακό περιβάλλον».

    Ο επικεφαλής του Investors In People, κ. Paul Devoy, δήλωσε: «Όταν κάποιος οργανισμός κατoρθώνει να κατακτήσει την Αργυρή Διάκριση, δίκαια πρέπει να νιώθει υπερήφανος. Αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι μια εταιρεία είναι αφοσιωμένη στη σωστή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και έτσι θα ήθελα να συγχαρώ την MTN για αυτό το μεγάλο κατόρθωμα».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το Investors In People είναι ο κορυφαίος Βρετανικός Οργανισμός πιστοποίησης της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Με περισσότερα από 20 χρόνια δραστηριοποίησης, έχει βοηθήσει πάνω από 100.000 επιχειρήσεις στον κόσμο, παρέχοντας τους μια πλειάδα εργαλείων και γνώσεων με στόχο την καινοτομία, βελτίωση και ανάπτυξη τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles