15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    MWC 2020 (επίσημη ανακοίνωση): Οι ανησυχίες για τον κορωνοϊό ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ τη φετινή έκθεση της Βαρκελώνης

    Οι φήμες και οι πληροφορίες ήταν έντονες τις τελευταίες ώρες και η επίσημη ανακοίνωση δεν άργησε να έρθει. Το MWC 2020, το φετινό συνέδριο τηλεπικοινωνιών της Βαρκελώνης, δε θα πραγματοποιηθεί ως αποτέλεσμα ανησυχιών σχετικά με ζητήματα ασφάλειας των παρευρισκομένων λόγω του ξεσπάσματος του κορωνοϊού.

    Είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις αρκετών σημαντικών εταιρειών που θα έδιναν το “παρών” στην έκθεση, με πρώτη την LG πριν από μία εβδομάδα και αρκετούς ακόμη εκθέτες, οι οποίοι ανακοίνωσαν σταδιακά πλήρη αποχώρηση ή ακύρωση των συνεντεύξεων τύπου τους.

    Σε γραπτό σημείωμα στο πρακτορείο Bloomberg, ο CEO του οργανισμού GSMA (διοργανωτή της έκθεσης), John Hoffman, σημειώνει ότι το ξέσπασμα του ιού καθιστά “αδύνατη” τη διεξαγωγή του event.

    Εκείνο που απομένει να δούμε είναι ποιες θα είναι οι κινήσεις των κατασκευαστών τις επόμενες μέρες, δεδομένου ότι εκκρεμούν σημαντικές παρουσιάσεις συσκευών (οι οποίες θα πραγματοποιούνταν στη Βαρκελώνη) και αν τελικά θα δούμε online launches για κάποια από τα νέα προϊόντα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles