13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    MWC 2023: Έφτασε στην Ευρώπη το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

    Στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου MWC 2023 στη Βαρκελώνη, η Xiaomi έκρινε απαραίτητο να ανακοινώσει και το νέο της Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra.

    Το ανανεωμένο Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra είναι το πρώτο ηλεκτρικό πατίνι της εταιρείας, που είναι εξοπλισμένο με σύστημα διπλής ανάρτησης για “ομαλή και ασφαλή οδήγηση, ακόμη και σε δύσκολα εδάφη”. Το όχημα διαθέτει επίσης φαρδύτερα ελαστικά Xiaomi DuraGel 10 ιντσών, που αυτοσφραγίζονται για να μειώσουν τον κίνδυνο εκρήξεων των ελαστικών.

    Επισήμως, η Xiaomi ανακοινώνει ταχύτητα έως 25 km/h, δυνατότητα ανάβασης σε πλαγιές με κλίση έως και 25%, κινητήρα με μέγιστη ισχύ έως 940 W και μεγάλη αυτονομία έως και 70 χλμ. Ο κατασκευαστής υπόσχεται επίσης μια νέα λειτουργία S+ που προσφέρει “μαλακή και ευχάριστη επιτάχυνση”. Το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra είναι πιστοποιημένο με IP55, υποστηρίζει μέγιστο φορτίο 120 kg και προσφέρει εμβαδόν χώρου για τον αναβάτη 880 cm² καθώς και διευρυμένο τιμόνι 490 mm. Θα είναι διαθέσιμο από τις 20 Απριλίου 2023 στην τιμή των 999 ευρώ.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles