17.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    MWC 2023: Μέσα στο έτος η πρώτη foldable συσκευή της OnePlus

    Μια ενδιαφέρουσα παρουσία έχει φέτος η OnePlus στο MWC της Βαρκελώνης, καθώς η εταιρεία αποκάλυψε ένα πειραματικό smartphone με δυνατότητες υγρής ψύξης, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Με αυτήν την αποκάλυψη, η OnePlus επιβεβαίωσε προηγούμενες φήμες ότι αναπτύσσσει ένα foldable, ακολουθώντας τη γενικότερη τάση της περιόδου.

    Παρά την επιβεβαίωση της φημολογίας, η OnePlus δεν αποκαλύπτει πολλά. Πάντως οι φήμες του προηγούμενου διαστήματος ανέφεραν 2 αναδιπλούμενες συσκευές, ένα OnePlus V Fold και ένα OnePlus V Flip. Σε πρόσφατη ανακοίνωση όμως, η OnePlus μιλάει μόνο για ένα smartphone, επομένως δεν είναι σαφές εάν όντως αναπτύσσει δύο αυτήν τη στιγμή.

    “Το πρώτο μας αναδιπλούμενο τηλέφωνο θα έχει την υπογραφή της γρήγορης και ομαλής εμπειρίας OnePlus. Θα είναι μια “ναυαρχίδα” που δε θα περιορίζεται λόγω της αναδιπλούμενης μορφής του, όσον αφορά τον βιομηχανικό σχεδιασμό, τη μηχανική τεχνολογία και άλλες πτυχές. Θέλουμε να κυκλοφορήσουμε μια συσκευή που θα προσφέρει κορυφαία εμπειρία”.

    Η εταιρεία πάντως υποσχέθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες το προσεχές διάστημα.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles