20.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    MWC 2024: Corning Gorilla Glass σε όλα τα smartphones Motorola – Ανακοινώθηκε το Smart Connect

    Η Motorola προχώρησε σε μερικές σημαντικές ανακοινώσεις στο φετινό MWC, γνωστοποιώντας ότι όλα τα μελλοντικά της smartphones θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass. Η Motorola ήδη χρησιμοποιεί Gorilla Glass στις περισσότερες flagship και midrange συσκευές της. Παρ’ όλα αυτά, η νέα ανακοίνωση επιβεβαιώνει ότι ακόμα και τα entry-level Moto phones θα προσφέρουν μεγαλύτερη αντοχή σε γρατσουνιές και πτώσεις χάρη στα προϊόντα της Corning.

    Η Motorola ανακοίνωσε επίσης και το Smart Connect, που αποτελεί ένα νέο εργαλείο διαχείρισης μεταξύ συσκευών που λειτουργεί σε smartphones, tablets και PC από τη Motorola και τη Lenovo.

    Η νέα multi-device εμπειρία περιλαμβάνει cross-control μεταξύ του τηλεφώνου, του tablet και του PC. Eπιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται μεταξύ πολλών συσκευών χρησιμοποιώντας το ίδιο πληκτρολόγιο και το ίδιο ποντίκι χωρίς διακοπές και να λαμβάνουν συγχρονισμένες ειδοποιήσεις σε συνδεδεμένες συσκευές.

    Το Smart Connect θα επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μετατρέπουν το τηλέφωνό τους σε hotspot για ένα συνδεδεμένο tablet ή υπολογιστή ή να το χρησιμοποιούν ως κάμερα web. Το Smart Connect θα είναι διαθέσιμο σε λίγους μήνες σε κάθε Lenovo PC με Windows 10 μέσω του Microsoft Store και του Google Play Store.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles