23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    MWC 2024: Επιβεβαιώθηκε το λανσάρισμα του OnePlus 12R Genshin Impact Edition

    Η OnePlus είναι έτοιμη να παρουσιάσει στις 28 Φεβρουαρίου ένα special edition smartphone. Πρόκειται για το OnePlus 12R Genshin Impact Edition, σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε η εταιρεία στο πλαίσιο του MWC 2024.

    Αυτή η έκδοση είναι βασισμένη στο OnePlus 12R και έρχεται με ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 SoC. Η εν λόγω έκδοση ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της, αφού διαθέτει ένα ειδικά κατασκευασμένο back πάνελ σε χρώμα Electro Violet, φέρει λογότυπο “Keqing” και ειδική χάραξη της ίδιας λέξης. Το special edition OnePlus 12R Genshin Impact θα προσφέρει διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο σε σύγκριση με την κανονική έκδοση, δηλαδή 512 GB storage και 16 GB μνήμη RAM. Διαθέτει οθόνη 6,78 ιντσών με ανάλυση 1,5Κ και κυρτό σχεδιασμό, με ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το smartphone θα διαθέτει επίσης ένα ευέλικτο triple camera setup, με κύρια κάμερα 50 MP. Η συσκευή θα τροφοδοτείται από μια ανθεκτική μπαταρία 5.500 mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 100W.

    Σε επίπεδο software, η συσκευή θα τρέχει με το OxygenOS 14, που βασίζεται στο τελευταίο Android 14.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles