20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    MWC 2024: Κι όμως! Το Galaxy Ring της Samsung “προσγειώθηκε” στη Βαρκελώνη

    Η Samsung Electronics ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδιάζει να αποκαλύψει το design του πολυσυζητημένου “έξυπνου” δαχτυλιδιού της, του Galaxy Ring, στο φετινό Mobile World Congress (MWC) που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Βαρκελώνη.

    Η παρουσίαση εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της Samsung Electronics να φέρει την τεχνητή νοημοσύνη σε μια ευρύτερη γκάμα συσκευών, προσφέροντας εξατομικευμένες εμπειρίες personal health care, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

    Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει το smart ring σε τρία χρώματα στο MWC, το οποίο θα ξεκινήσει επίσημα αύριο, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, οι συσκευές θα παρουσιαστούν μέσα σε διάφανα κουτιά, περιορίζοντας την εμπειρία των επισκεπτών, για λόγους ασφαλείας.

    Σημειώνεται ότι το νέο προϊόν αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Galaxy S24 Unpacked event που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στην Καλιφόρνια. Το Galaxy Ring αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2024 σε οκτώ διαφορετικά μεγέθη.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles