23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    MWC 2024: Παγκόσμιο ντεμπούτο για το Honor Magic6 Pro

    Μια από τις εταιρείες που έφτασαν φέτος στο MWC 2024 με δυνατές συσκευές στη «φαρέτρα» τους είναι και η κινεζική Honor. Ήταν γνωστό ότι στο πλαίσιο του σημερινού event στη Βαρκελώνη της Ισπανίας θα λάμβανε χώρα το παγκόσμιο ντεμπούτο της σειράς Magic6, ενώ θα βλέπαμε από κοντά και τα Magic V2 series, Honor Pad 9 και MagicBook Pro 16.

    Ως γνωστόν, η σειρά Honor Magic6 περιλαμβάνει 3 smartphones: το Magic6, το Magic6 Lite, και το Magic6 Pro. Το Lite μοντέλο ωστόσο είχε βγει ήδη εκτός Κίνας, με αποτέλεσμα να αναμένεται τα Pro μοντέλα να κάνουν το διεθνές ντεμπούτο τους στο MWC.

    Το Honor Magic6 Pro στη Βαρκελώνη

    Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η εταιρεία παρουσίασε επίσημα και στην Ευρώπη το Honor Magic6 Pro με ΑΙ features, το οποίο έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 SoC, «τρέχει» με το Android 14-based MagicOS 8 και θα κυκλοφορήσει με 12 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου, στις αποχρώσεις Black και Epi Green. Η συσκευή διαθέτει μία curved LTPO AMOLED 6.8 ιντσών με ανάλυση 1.264 x 2.800px, μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 1-120Hz και μπαταρία 5,600 mAh με 80W charging.

    Σημειώνεται ότι η “ναυαρχίδα” της Honor έχει λάβει πιστοποίηση IP68, γεγονός που την καθιστά ανθεκτική στη σκόνη και το νερό, και προσφέρει αξιοσημείωτες φωτογραφικές δυνατότητες, αφού διαθέτει τέσσερις κάμερες:

    -50MP primary (με OIS)
    -50MP ultrawide,
    -180MP periscope telephoto (με OIS, 2.5x optical zoom)
    -50MP selfie (με TOF 3D sensor).

    Σχετικά με τα AI features, η Honor ανέφερε ότι θα ξεκινήσει να υποστηρίζει το AI-powered eye-tracking feature, το οποίο αποκάλυψε τον προηγούμενο χρόνο και υπόσχεται στους χρήστες να ανοίγουν τις εφαρμογές με ένα βλέμμα. Στα λοιπά χαρακτηριστικά που τροφοδοτούνται από τεχνητή νοημοσύνη περιλαμβάνεται το “Magic Portal”, το οποίο ανιχνεύει λεπτομέρειες όπως γεγονότα και διευθύνσεις όταν αναφέρονται στα μηνύματα και αυτόματα τα συνδέσει με τις κατάλληλες εφαρμογές.

    Όσον αφορά τις τιμές στην Ευρώπη, το Honor Magic6 Pro θα στοιχίζει 1.299 ευρώ. Ωστόσο, η Honor στο πλαίσιο ενός special launch promotion για την Ευρώπη, προσφέρει στους ενδιαφερόμενους έκπτωση 300 ευρώ μέσω ενός κουπονιού στην επίσημη ιστοσελίδα της. Αυτή η προσφορά μειώνει την τιμή στα 999,90 ευρώ. Θα είναι διαθέσιμο από την 1η Μαρτίου.

     

    Διαβάστε επίσης:

    ΣΕΚΕΕ και MWC24: 11η συνεχόμενη ελληνική αποστολή, στο μεγαλύτερο συνέδριο καινοτομίας παγκοσμίως

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles