13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    myPraktiker: Θα σας γίνει… App-αραίτητο!

    Η Praktiker Hellas, εξελίσσει για ακόμη μία φορά τις υπηρεσίες της με στόχο τη βέλτιστη εμπειρία των πελατών της, παρουσιάζοντας το νέο της πρόγραμμα επιβράβευσης ‘‘myPraktiker’’.

    Praktiker Hellas_Νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης myPraktiker

    Επενδύοντας σταθερά στην εμπειρία Praktiker, η εταιρία ανέπτυξε ειδική εφαρμογή, το myPraktiker, μέσω της οποίας εξασφαλίζεται η πρόσβαση στο πρόγραμμα για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των χρηστών. Αναπτύχθηκε με στόχο να παρέχει προσωποποιημένες υπηρεσίες, με τον πιο σύγχρονο τρόπο, καθώς και αποκλειστικές προσφορές και ειδικές εκπτώσεις βασισμένες στις ανάγκες και τις επιλογές των χρηστών.

    Με το myPraktiker App οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα με πολύ εύκολο τρόπο να καταχωρούν τις προτιμήσεις τους, να λαμβάνουν προσωποποιημένες ενημερώσεις για αποκλειστικές προσφορές και να ενημερώνονται πρώτοι για ό,τι νέο κυκλοφορεί από την Praktiker. Ακόμη, στο App υπάρχει ειδική κατηγορία αφιερωμένη στα καταστήματα, όπου τα μέλη μπορούν να εντοπίσουν εύκολα και γρήγορα πληροφορίες για το κατάστημα που επιθυμούν καθώς και αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης μέσω interactive χάρτη.

    Ακόμη, με λίγα μόλις click μπορούν να βρουν οτιδήποτε σχετίζεται με τις συναλλαγές τους, όπως επιστροφές, αποδείξεις και τιμολόγια από προηγούμενες αγορές και τα κουπόνια που έχουν κερδίσει. Οι αγορές που πραγματοποιούν αποθηκεύονται και ισχύουν και ως εγγύηση, χωρίς να χρειάζεται να υποδείξουν στο κατάστημα το φυσικό παραστατικό σε περίπτωση που χρειαστεί.

    Τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος  myPraktiker

    Μέσω του myPraktiker App οι χρήστες συμμετέχουν αυτόματα στο πρόγραμμα συγκέντρωσης πόντων και επιβράβευσης με τις αγορές τους. Οι πόντοι προστίθενται αυτόματα στον λογαριασμό του χρήστη, έπειτα από κάθε αγορά, χωρίς τη χρήση κάποιας κάρτας καθώς τα μέλη αναγνωρίζονται με τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

    Πρόγραμμα πόντων

    • Για κάθε €1 αγορών, κερδίζουν 10 πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε ευρώ στις αγορές τους στα καταστήματα Praktiker, αλλά και στο praktiker.gr
    • Κάθε νέο μέλος κερδίζει αυτόματα με την εγγραφή του 250 πόντους
    • Κάθε μέλος κερδίζει 150 πόντους ως δώρο για τα γενέθλιά του

    Προνόμια μελών

    • Αποκλειστικές προσφορές και ειδικές εκπτώσεις μόνο για μέλη
    • Ενημέρωση πριν από όλους για ό,τι νέο κυκλοφορεί
    • Πολιτική επιστροφών μέχρι και 60 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς

    Τα μέλη του myPraktiker μπορούν να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές όπως διπλασιασμό πόντων, δώρο πόντους με την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων και έκπτωση σε διάφορες προϊοντικές κατηγορίες, όπως αναλυτικά αναφέρονται στα τρέχοντα φυλλάδια προσφορών.

    Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της εταιρείας άνω των 18 ετών, καθώς και στους εργαζομένους της, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πολλαπλά οφέλη, ενώ μετρά ήδη περισσότερα από 50.000 μέλη.

    Επίσης, είναι συμβατό με λειτουργικά ios και android και η εγγραφή μπορεί να γίνει μέσω των 16 καταστημάτων Praktiker – σε ειδικά tablets ή στα Info Kiosks – μέσω του site και απευθείας μέσω του App.

    Το πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker καθώς και το App δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Warply – κορυφαία στον κλάδο της για τα προγράμματα επιβράβευσης πελατών και μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες σε Mobile Loyalty and Mobile Payments στην περιοχή ΕΜΕΑ.

    Εγγραφείτε σήμερα στο myPraktiker App και απολαύστε τη νέα, μοναδική εμπειρία αγορών και επιβράβευσης με την υπογραφή της Praktiker Hellas!

    Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: https://www.praktiker.gr/myPraktiker

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles