13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μυστηριώδες event της Apple στις 5 Ιουνίου – Θα δούμε το AR/VR headset;

    Ένα νέο “special event” φαίνεται να διοργανώνει η Apple στις 5 Ιουνίου 2023, στο οποίο ελπίζουμε ότι θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες για το πολυσυζητημένο AR/VR headset. Μπορεί στο WorldWide Developer’s Conference, η Apple να στοχεύει κυρίως στους προγραμματιστές. Ωστόσο, το WWDC αποτελεί μια καλή ευκαιρία για marketing και ανακοινώσεις νέων εκδόσεων Apple OS που κάνουν τους χρήστες iPhone, iPad και Mac να ενθουσιάζονται.

    Αυτή τη χρονιά έχει προγραμματιστεί ένα μυστηριώδες ολοήμερο event για τις 5 Ιουνίου με τίτλο «Special Event at Apple Park» και είναι φυσικό όλοι να αναρωτιούνται περί τίνος πρόκειται. Η Apple δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν τίποτα επίσημα, όμως είναι πιθανό να σχετίζεται με το xrOS, την πλατφόρμα λογισμικού που θα τροφοδοτεί το Mixed Reality headset, αλλά και το ίδιο το headset. Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το gadget βρίσκεται σε καλό δρόμο για να βγει στην κυκλοφορία τον Ιούνιο και ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι θα μπορούσε να ενισχύσει ολόκληρη τη βιομηχανία AR / VR.

    To Apple Reality Pro αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ισχυρά XR headsets και φυσικά θα στοιχίζει ακριβά. Λέγεται ότι έχει εφοδιαστεί με micro OLED displays από τη Sony, διπλούς επεξεργαστές από την TSMC, 12 κάμερες και external power supply. Η τιμή του ακούγεται ότι θα αγγίξει τις 3.000 δολάρια, επομένως στοχεύει περισσότερο στους επαγγελματίες και όχι στους απλούς χρήστες.

    Το headset υπολογίζεται ότι θα βγει στην αγορά αργότερα μέσα στο έτος.

    Διαβάστε επίσης:

    Creative Live! Cam Sync 4K: Μια νέα web κάμερα εξοπλισμένη με εξαιρετικές δυνατότητες (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles