15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ναι, η Samsung σχεδιάζει να σκοτώσει το notch και αυτός είναι ο τρόπος!

    Στο συνέδριο Samsung OLED forum, στις 18 Οκτωβρίου, στην Κίνα, η κορεατική εταιρεία αποκάλυψε μία νέα τεχνολογία οθόνης, η οποία δε χρειάζεται notch, αλλά ενσωματώνει τα πάντα από τον αισθητήρα αποτυπωμάτων έως τα camera modules κάτω από το panel. Λέτε να δούμε στο Samsung Galaxy S10 μία τέτοια υλοποίηση;

    samsung-galaxy-s10-display

    Οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες, καθώς η Samsung φαίνεται ότι αρνείται να ακολουθήσει το δρόμο του notch και παίρνει τη δική της κατεύθυνση.

    Η νέα τεχνολογία οθόνης της Samsung θα έχει επίσης τη δυνατότητα να μεταδίδει ήχο, αν και δεν είναι σαφές ακόμη εάν η εταιρεία αναφέρεται σε …κανονικά ηχεία ή κάτι σαν την τεχνολογία οστικής αγωγιμότητας για τη μετάδοση ήχου στα αυτιά του χρήστη κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

    Αυτό, πάντως, που η νέα τεχνολογία της Samsung δε φαίνεται να υποστηρίζει είναι η 3D σάρωση προσώπου, κάτι που μπορεί να προβληματίσει κάποιους, καθώς σε αυτή τη λύση δεν υποστηρίζεται κάποιο άλλο χαρακτηριστικό ασφαλείας, πέρα από το fingerprint sensor. Περισσότερα, βέβαια, θα μπορέσουμε να πούμε ότι αρχίσουν οι πρώτες διαρροές για την επόμενη κορυφαία πρόταση της Samsung.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles