18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ναι, μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία του Android Oreo και σε παλαιότερες συσκευές. Δείτε πώς!

    Δε θα αναβαθμιστεί η συσκευή σας σε Android Oreo. Υπάρχει τρόπος να ζήσετε την εμπειρία έστω και σε ένα βαθμό και ονομάζεται Action Launcher.

    Action Launcher

    Πρόκειται για ένα από τα (πολλά) apps που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τις home screens του Android σας, μία εφαρμογή που τώρα φέρνει τρια χαρακτηριστικά του Oreo σε παλαιότερες συσκευές. Πρόκειται για τα notification dots, τα adaptive icons και τα restyled app shortcuts, τα οποία πλέον μπορούν να φτάσουν και σε συσκευές του …2014 με Android Lollipop.

    Οι συντάκτες του The Verge δοκίμασαν την εφαρμογή και σημειώνουν ότι έχει γίνει μία αρκετά πειστική δουλειά ως προς τη μίμηση του Oreo, ωστόσο, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις προκαλέσει στη συσκευή σας  “μικροκαθυστερήσεις”.

    Τέλος, αν και ο Action Launcher είναι δωρεάν όπως και κάποια basic configurations, δυστυχώς τα Oreo features είναι επί πληρωμή. Έτσι, π.χ. τα Notification Dots και κάποιες άλλες δυνατότητες κοστίζουν 4,99 ευρώ, όσο και το AdaptivePack (τώρα είναι σε έκπτωση στα 3,49 ευρώ) που είναι απαραίτητα για λειτουργίες όπως το swap των εικονιδίων σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles