23.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Napoleon: Η πορεία προς το μεγαλείο ξεδιπλώνεται στο νέο trailer

    Είναι γεγονός ότι ο Ridley Scott είναι ένας σκηνοθέτης που αγαπά τα ιστορικά δράματα. Παρά το γεγονός ότι πρόσφατα εγχειρήματά του όπως το The Last Duel δε θεωρήθηκαν ακριβώς εισπρακτικές επιτυχίες, το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του τοποθετεί στο επίκεντρο μια τεράστια ιστορική φυσιογνωμία, αυτή του Ναπολέοντα. Ο Scott σύντομα θα παρουσιάσει στο κοινό το Napoleon. Και δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο πρωταγωνιστή από τον ιδιαίτερο, εξαιρετικά ταλαντούχο Joaquin Phoenix που μέχρι σήμερα μας έχει δώσει μοναδικές ερμηνείες, όπως αυτή του Joker.

    Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε ένα ακόμη trailer για την επερχόμενη ταινία. Θα τη δούμε στους κινηματογράφους μέσα στο Νοέμβριο και στη συνέχεια στο Apple TV. Στο video, o Phoenix σαν άλλος Βοναπάρτης ετοιμάζεται για πόλεμο. Βίαιες μάχες αναδεικνύουν την αποφασιστικότητα και την προσήλωση στο στόχο που χαρακτήριζαν τον Ναπολέοντα. Με πρότυπα το Μέγα Αλέξανδρο και τον Ιούλιο Καίσαρα η ταινία αναδεικνύει πως μια προσωπικότητα ξεκίνησε από χαμηλά και κατάφερε να εξελιχθεί σε απόλυτο αυτοκράτορα. Για ακόμη μια φορά, ο Phoenix φαίνεται να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στο ρόλο.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Εκτός από πολυάριθμα πλάνα του Phoenix , το trailer περιλαμβάνει επίσης τη ρομαντική σχέση μεταξύ του Βοναπάρτη και της συζύγου του, αυτοκράτειρας Ιωσηφίνας, την οποία υποδύεται στην ταινία η υποψήφια για Όσκαρ Vanessa Kirby (Pieces of a Woman). Στην τελευταία ταινία του Scott εμφανίζονται επίσης οι Ludivine Sagnier (Lupin), Matthew Needham (House of the Dragon), Tahar Rahim (The Mauritanian), Phil Cornwell (Alan Partridge), John Hollingworth (The Queen’s Gambit), Ben Miles (Andor), Youssef Kerkour (House of Gucci), Gavin Spokes (House of the Dragon), Ian McNeice (Rome), Rupert Everett (My Best Friend’s Wedding), Paul Rhys (Chaplin), Edouard Philipponnat (House of Gucci) και Mark Bonnar (Disaster).

    Διαβάστε επίσης:

    Killers Of The Flower Moon: Νέο trailer για το συγκλονιστικό γουέστερν πριν τη μεγάλη πρεμιέρα (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles