17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Naughty Dog: Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ για την ανάπτυξη του The Last of Us Part II (trailer)

    Η Naughty Dog έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το επερχόμενο Grounded II: Making of The Last of Us Part II, το οποίο αναμένεται να ταξιδέψει τους τηλεθεατές στα παρασκήνια, παρουσιάζοντας τη διαδικασία ανάπτυξης του πολυβραβευμένου παιχνιδιού. Το ντοκιμαντέρ προς το παρόν δεν έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως γνωρίζουμε ότι θα το δούμε μέσα στο 2024 στο YouTube.

    Στο πρώτο ντοκιμαντέρ οι fans είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τη δημιουργική διαδικασία πίσω από το The Last of Us, ακούγοντας συνεντεύξεις από αρκετούς developers της Naughty Dog σχετικά με τις δυσκολίες και τα πλεονεκτήματα που οδήγησαν στην κυκλοφορία του παιχνιδιού στο PS3 για πρώτη φορά. Φανταζόμαστε ότι στο Grounded II η εταιρεία θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο. Πιθανότατα, θα γίνει αναφορά και στο μεγάλο leak που πραγματοποιήθηκε πριν την κυκλοφορία και πως αυτό επηρέασε τους developers.

    Σημειώνεται ότι τις τελευταίες μέρες είχαμε και μερικές εξελίξεις και στο τηλεοπτικό μέτωπο, αφού, όπως έγινε γνωστό, το HBO επέλεξε την Kaitlyn Dever προκειμένου να ενσαρκώσει την Abby στη 2η σεζόν της σειράς The Last of Us. Οι Pedro Pascal και Bella Ramsey αναμένεται να επιστρέψουν στους ρόλους των Joel και Ellie αντίστοιχα.

    Διαβάστε επίσης:

    GTA 6: Γνωστός ράπερ αποκάλυψε τη συμμετοχή του στον πολυαναμενόμενο τίτλο της Rockstar (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles