19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    NBA τέλος λόγω Κορονοϊού, όμως η ομάδα των Phoenix Suns συνεχίζει τις «υποχρεώσεις» της στο NBA 2K!

    Όπως μπορείτε εύκολα να φανταστείτε, εξαιτίας της ασύλληπτης εξάπλωσης του Κορονοϊού COVID-19 στην Ευρώπη πολλές αθλητικές διοργανώσεις έχουν είτε αναβληθεί, είτε έχουν μετατεθεί. Από το Champions League και το Europa League στο ποδόσφαιρο, την Euroleague και FIBA League στο μπάσκετ μέχρι τους αγώνες tennis, ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με το Euro 2020, αλλά και με τους Ολυμπιακούς Αγώνες που είναι προγραμματισμένοι (υπό φυσιολογικές συνθήκες) να διεξαχθούν στο Τόκιο τον προσεχή Ιούλιο. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στις Η.Π.Α, το NBA, το μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο σταμάτησε ειδικά από τη στιγμή που πολλοί αθλητές άρχισαν να προστίθενται στα κρούσματα του COVID-19.

    Με την μπασκετική σεζόν του NBA να βρίσκεται πλέον στον αέρα και κανείς να μην γνωρίζει το πότε θα ξεκινήσουν ξανά οι αγώνες, οι παίκτες των Phoenix Suns αποφάσισαν να δουν την αναβολή του πρωταθλήματος με μια πιο… εναλλακτική ματιά! Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να «παίξουν» τα εναπομείναντα παιχνίδια τους όχι στο παρκέ, αλλά στο virtual γήπεδο του NBA 2K! Μάλιστα, οι virtual αγώνες που δίνουν μεταδίδονται ζωντανά μέσω του official Twitch channel της ομάδας. Αν και λίγο δύσκολο να δούμε τους μπασκετμπολίστες των Phoenix Suns να πιάνουν το χειριστήριο και να επιχειρούν να κατευθύνουν τους… εαυτούς τους στο ΝΒΑ 2Κ (η ομάδες που θα παίζουν θα είναι A.I. controlled), ωστόσο πρόκειται για έναν άκρως ενδιαφέροντα και ξεχωριστό τρόπο για να ξεχαστούν οι fans και να καταφέρουν να παλέψουν την… αποχή!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles