14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέα αναβολή για τη σειρά The Falcon and the Winter Soldier!

    Μια είδηση που σίγουρα δεν θα ευχαριστήσει και ιδιαίτερα τους fans των superheroes της Marvel, καθώς όπως ανακοινώθηκε, η νέα πολυναμενόμενη σειρά: The Falcon and the Winter Soldier δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στο Disney+ τον προσεχή Αύγουστο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που η Disney μεταθέτει τη πρεμιέρα των δύο αγαπημένων υπερηρώων, καθώς η πρώτη αναβολή συνέβη τον Μάρτιο, εξαιτίας του ξεσπάσματος του κορονοϊού.

    Φυσικά, όπως μπορείτε να φανταστείτε με τα γυρίσματα να αντιμετωπίζουν τεράστιες καθυστερήσεις αυτή τη στιγμή και την παραγωγή οποιασδήποτε σειράς και ταινίας να αντιμετωπίζει προβλήματα, αυτή η είδηση δεν θα πρέπει να μας προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση. Το The Falcon and the Winter Soldier αποτελεί και μια πολύ σημαντική για όλη την πλατφόρμα του Disney+, καθώς χωρίς εναλλακτική πίσω από το Mandalorian θα πρέπει να βρει τρόπους για να πείσει τους θεατές. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη σειρά (που είναι πλέον άγνωστο το πότε θα την δούμε να κάνει πρεμιέρα) αποτελεί έναν από τα σημαντικά κομμάτια του puzzle στην 4η φάση του Marvel Cinematic Universe, αποτελώντας μάλιστα και τη σειρά που θα κήρυττε την έναρξη της νέας φάσης. Δυστυχώς, με βάση τα όσα γνωρίζουμε αυτή η καθυστέρηση ενδέχεται να επηρεάσει και τις υπόλοιπες πολυαναμενόμενες σειρές της Marvel που θα προβληθούν στο Disney+ (Wandavision, Loki και Hawkeye).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles