19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέα αναβολή για το Hogwarts Legacy! Καθυστερεί σε Switch, PS4 και Xbox One

    Μετά την πανδημία, αρκετές είναι οι κυκλοφορίες παιχνιδιών που πηγαίνουν από αναβολή σε… αναβολή, με το πολυαναμενόμενο Hogwarts Legacy να μην αποτελεί εξαίρεση. Η Warner Bros. Interactive Entertainment ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι από τον κόσμο του Harry Potter θα καθυστερήσει να έρθει στις κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One, δίνοντας νέα ημερομηνία την 4η Απριλίου 2023. Αρκετά θα περιμένουν και οι κάτοχοι του Nintendo Switch, οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις 25 Ιουλίου.

    Σε προηγούμενο χρόνο, οι last-gen εκδόσεις αναμένονταν στις 10 Φεβρουαρίου, μαζί δηλαδή με την έκδοση για PS5, Xbox Series X/S και PC. Ωστόσο, η πρόσφατη ανακοίνωση θα απογοητεύσει τους fans του Harry Potter με παλαιότερες κονσόλες, όπως ακριβώς έγινε και στην περίπτωση του Cyberpunk 2077 που δεν ήταν έτοιμο για το last-gen hardware αρχικά.

    Η αναβολή αυτή αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο στη developer Avalanche Software να αναπτύξει όπως πρέπει το παιχνίδι για τα παλαιότερα συστήματα.

    Η Warner Bros. αρχικά είναι ανακοινώσει λανσάρισμα του τίτλου για το 2021. Η πρώτη αναβολή ήταν για το 2022 και πλέον φτάνουμε στο 2023. Παρόλα αυτά, ξεκινώντας από τις 7 Φεβρουαρίου, οι παίκτες που αγοράσουν τη Deluxe Edition για PS5, Xbox Series X/S ή PC θα έχουν 72 ώρες early access για να ξεκινήσουν την περιπέτεια.

    Διαβάστε επίσης:

    Εντυπωσιακές πωλήσεις για τη Bandai Namco! Ξεπέρασε τα 10 εκατ. αντίτυπα το Tekken 7

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles