15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Νέα Apple AirPods Pro 2 με θύρα USB-C στη θήκη τους

    Χτες το βράδυ, η Apple αποκάλυψε τα νέα μοντέλα της σειράς iPhone 15, πραγματοποιώντας επίσημα τη μετάβασή της από το Lightning στη θύρα φόρτισης USB-C. Η εταιρεία παράλληλα άδραξε την ευκαιρία να συστήσει στο κοινό και τα νέα της ακουστικά Apple AirPods Pro 2, τα οποία επίσης αποχαιρετούν το Lightning και το αντικαθιστούν με USB-C στη θήκη τους.

    Οι fans της Apple δεν είδαν καμία ουσιαστική διαφορά στα νέα Apple AirPods Pro 2, αφού πρόκειται πρακτικά για τα ίδια earbuds με το προηγούμενο μοντέλο της, με μια νέα θήκη που συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η νέα θύρα φόρτισης που υπάρχει στη θήκη ωστόσο, αποτελεί ένα ακούσιο βήμα προς την καλύτερη συμβατότητα με συσκευές Android. Βέβαια, ο χρήστης μπορούσε και πριν να χρησιμοποιήσει τα AirPods με τηλέφωνα Android, αλλά τώρα μπορεί να φορτίσει τα πάντα με το ίδιο καλώδιο USB-C.

    Πέρα από το USB-C, υπάρχει μια διευρυμένη γκάμα μεγεθών για ακόμα καλύτερη εφαρμογή των ακουστικών και βελτιωμένη αντοχή στη σκόνη, πηγαίνοντας στο IP54. Η Apple έχει προσθέσει ορισμένα software features με το iOS 17 για να συμπληρώσει τη λίστα δυνατοτήτων, αλλά αυτές θα φτάσουν και στα παλαιότερα AirPods Pro 2. Υπάρχει η νέα λειτουργία Adaptive Audio, η οποία συνδυάζει το Transparency mode και το ANC. Η λειτουργία Conversation Awareness μειώνει την ένταση του περιεχομένου που αναπαράγεται όταν ο χρήστης αρχίζει να μιλάει σε κάποιον κοντά. Ενισχύει επίσης τη φωνή μπροστά και μειώνει τον θόρυβο στο background. Τα AirPods Pro 2 διαθέτουν επίσης Personalized Volume feature, Mute και Unmute controls και βελτιωμένη λειτουργία αυτόματης εναλλαγής σε όλο το οικοσύστημα της Apple.

    Τα νέα AirPods Pro 2 με USB-C έρχονται στην τιμή των 249 $. Θα είναι διαθέσιμα από τις 22 Σεπτεμβρίου 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    iPhone 15 και 15 Plus: Οικονομικότερες επιλογές με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles