20.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Νέα δυνατότητα: Έφτασε η δημιουργία εικόνων με ΑΙ στο Microsoft Paint

    Είναι επίσημο! Η Microsoft λάνσαρε στο Paint για Windows 11 το εργαλείο “Concreator”, που δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας AI εικόνων.

    Πρόκειται για ένα νέο text-to-image generator, που τροφοδοτείται από το μοντέλο DALL-E 3 της OpenAI και ήταν μέχρι σήμερα διαθέσιμο μόνο στους Windows Insiders. Όπως επισημαίνει το Windows Central, το νέο Cocreator στο Microsoft Paint έχει πλέον κυκλοφορήσει ευρέως, δίνοντας σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να εισάγουν μια περιγραφή για κάτι που θέλουν να οπτικοποιήσουν. Στη συνέχεια, λαμβάνουν τρεις εικόνες που δημιουργούνται από την ΑΙ, για να επιλέξουν αυτή που τους αρέσει.

    Ενώ το image generator είναι μια νέα προσθήκη στο Microsoft Paint, η εταιρεία έχει ήδη ενσωματώσει τη δυνατότητα σε άλλες υπηρεσίες της. Αρχικά οι χρήστες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για αιτήματα εικόνων το Bing search chatbot, ο προσωπικό “βοηθός” όμως AI Copilot διεύρυνε τις δυνατότητες. Παράλληλα, η OpenAI παρέχει στους επί πληρωμή χρήστες της εφαρμογής ChatGPT πρόσβαση και στο DALL-E 3.

    Διαβάστε επίσης:

    ΦΗΜΗ: Έρχεται η απάντηση της Huawei στο Apple Vision Pro! Στα σκαριά νέο MR headset (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles