21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέα εφαρμογή Beep-Beep. Κάνε unlike στο μποτιλιάρισμα

    Κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά τo Beep-Beep, μια ολοκαίνουργια εφαρμογή κινητών τηλεφώνων για την κίνηση στους δρόμους.

    beep-beep

    Το Beep-Beep υπόσχεται να βελτιώσει αισθητά την ποιότητα ζωής στην πόλη. Φιλοδοξεί να βάλει τέλος στο άγχος και στην αγωνία των οδηγών που καθημερινά αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις στις μετακινήσεις τους, λόγω του κυκλοφοριακού χάους. Η εφαρμογή δίνει απαντήσεις σε καθημερινά μας ερωτήματα (π.χ. πού έχει μπλόκα; ποιους δρόμους να αποφύγω; πού γίνεται πορεία, από πού θα προμηθευτώ την φθηνότερη βενζίνη; πού εκτελούνται έργα; ποιοι είναι οι πιο ασφαλής διαδρομή για ποδηλάτες;), βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα της ζωής στην πόλη.

    Η λογική της εφαρμογής είναι απλή όσο και η χρήση της! Οι χρήστες (οδηγοί και «commuters») μπορούν να την κατεβάσουν δωρεάν από smartphone τους με λογισμικό iOS ή Android και μέσω αυτής μπορούν να ποστάρουν σχόλια, καθώς και να ενημερώνουν και να ενημερώνονται για την κίνηση στους δρόμους ζωντανά!

    Η εφαρμογή είναι διαδραστική και εξωστρεφής. Συνδέεται με τα social media και τα σχόλια που γίνονται στο περιβάλλον της κοινοποιούνται στα προσωπικά προφίλ facebook και twitter με αποτέλεσμα να φτάνουν σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα δίκτυο επικοινωνίας πολιτών, που θα βασίζεται στην έγκυρη και γρήγορη πληροφόρηση για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της πόλης.

    Η επιτυχία της εφαρμογής σε χώρες του εξωτερικού είναι τεράστια και το ίδιο αναμένεται να συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και στην Ελλάδα! Το Βeep-Βeep διακρίθηκε ως η κορυφαία καινοτομία σε εκδήλωση του Endeavor στην Αθήνα τον προηγούμενο Μάρτιο, χαρίζοντας την πρωτιά στους δημιουργούς του, οι οποίοι βραβεύτηκαν ως οι καλύτεροι επιχειρηματίες ανάμεσα σε 487 συμμετοχές από 14 χώρες.

    Κατεβάσετε την από το Google Play

    Κατεβάσετε την από το App Store

    http://beep-beep.gr, Facebook, Twitter

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles